Szalona 29
Moderatorka
No wyjasnilam sama... bo to nie moje wyniki...Whaaaat? Przecież to niemożliwe, to musi być pomyłkaI lepiej to szybko wyjaśnić. Daj znać jak się ta historia skończyła, pierwszy raz słyszę o czymś takim!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wyjasnilam sama... bo to nie moje wyniki...Whaaaat? Przecież to niemożliwe, to musi być pomyłkaI lepiej to szybko wyjaśnić. Daj znać jak się ta historia skończyła, pierwszy raz słyszę o czymś takim!
Mnie strasznie senność ogarnia po 21 i nadrabiam rano
Dzień dobry Mamom.
Wyrazy współczucia!Ja mam podobnieTeraz mało pisałam przez kilka dni, zmarła moja babcia
Dziś mieliśmy pogrzeb. Do tego w pracy jak zawsze armagedon, nie mam siły tyle czytać
Ale widzę że tu same dobre wieści, zazdroszczę! Wasze dzidziuchy wyglądają już jak małe człowieki a nie jak krewetki
![]()
Mam nadzieję, że najbliższa wizyta wleje w Twoje serce optymizm i trochę zrekompensuje ten trudny czas!Teraz mało pisałam przez kilka dni, zmarła moja babciaDziś mieliśmy pogrzeb. Do tego w pracy jak zawsze armagedon, nie mam siły tyle czytać
Ale widzę że tu same dobre wieści, zazdroszczę!
Tak, anty tpo dodatkowo poza ft3 i ft4. Anty tg też możesz to już będziesz miała komplet.
![]()
![]()
Szalona 29, czy karmisz piersią? Gdzie śpi Twoje młodsze dziecko (czy Ty masz 2 synów?)? Moja córka jest o pół roku starsza, właśnie odstawiłam, poszło sprawnie i poprawiło się spanie w nocy, ale ciągle śpi w naszym łóżku. Późną wiosną lub latem planujemy mały remont i przemeblowanie, żeby syn i córka byli w jednym pokoju, a my w drugim z niemowlakiem