Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiwi ma też dużo kwasu foliowego, zatem warto jeść!Ooo mój organizm chyba sam wyszukał bo ostatnio miałam fazę właśnie na kiwi !
Pewnie [emoji173][emoji173]Cześć Dziewczyny! Termin na 18.10.2018 II ciąża, mogę się przyłączyć ?
Mi się dopiero w styczniu tego roku, po prawie 6 latach od porodu udało wrócić do swojej wagi i płaskiego brzucha. A tu psikusDziewczyny piękne macie te brzuszki , takie "zgrabne "Ja po dwóch ciażach to nie mam się czym chwalić , leniuszek ze mnie
![]()
cześć!Cześć Dziewczyny! Termin na 18.10.2018 II ciąża, mogę się przyłączyć ?
Suszone morele. Raz zjadłam za dużo i potem nie wiedziałam czy się rozchorowałam czy faktycznie aż tak działająDziewczyny a sposób na zaparcia? [emoji20][emoji20]
![]()
2 wizyta 22 marca [emoji173]
U mnie powoli zaokrągla się brzuszek. Sugeruję się tylko tym jak wygląda z rana, bo wieczorem jest cały wzdęty. W spodniach czuć różnice, mam same z bardzo wysokim stanem. Polecacie jakieś konkretne spodnie ciążowe? Jakieś strony?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom