Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uffff całe szczęście, że wszystko okej. Leż i odpoczywaj. [emoji4]Wróciłam z izby. Nic mi nie poradzili (tylko zwiększyli duphaston z 2 tabl do 3 tabl). Ale faktycznie był sens jechać po to, żeby uspokoić się na widok żywego dziecka i żeby uspokoić męża, który zrobił się dzisiaj zielony.
A Maluszek już ma 4 cm!
Wróciłam z izby. Nic mi nie poradzili (tylko zwiększyli duphaston z 2 tabl do 3 tabl). Ale faktycznie był sens jechać po to, żeby uspokoić się na widok żywego dziecka i żeby uspokoić męża, który zrobił się dzisiaj zielony.
A Maluszek już ma 4 cm!
Uff, cieszę sięWróciłam z izby. Nic mi nie poradzili (tylko zwiększyli duphaston z 2 tabl do 3 tabl). Ale faktycznie był sens jechać po to, żeby uspokoić się na widok żywego dziecka i żeby uspokoić męża, który zrobił się dzisiaj zielony.
A Maluszek już ma 4 cm!
A który masz teraz tyg?Dziękuję. Podobno ryzyko poronienia teraz jest dla mnie większe niż 2 tyg temu (pokazałam zdjęcie usg i opis z poprzedniej wizyty). Jutro pogadam z wprowadzacym, moze jeszcze jakies leczenie wymysli. No i bede sie umawiala na usg I trym - pewnie za jakieś 2 tyg.