ola_9090
Fanka BB :)
Tak ta kolkę też co jakiś czas czuję ale trwa krótko raczejMnie jakoś kuje dzisiaj jakbym miała kolkę w pachwinie. Ktoś tak miał?
@pat&mam gratuluje wizyty i tego że już nie ma krwiaka. [emoji4][emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak ta kolkę też co jakiś czas czuję ale trwa krótko raczejMnie jakoś kuje dzisiaj jakbym miała kolkę w pachwinie. Ktoś tak miał?
Uff [emoji6] leżę i czekam aż minie. [emoji4]Tak ta kolkę też co jakiś czas czuję ale trwa krótko raczej
![]()
Mnie tez czasem kluje w dolnych częściach brzucha i czasem pociagnie mnie coś w środku jakby ktoś za sznurek złapał ale to pewnie przez te remonty w naszych brzuchach i powiększanie mieszkanka naszych malenstwMnie jakoś kuje dzisiaj jakbym miała kolkę w pachwinie. Ktoś tak miał?
Fantastyczne wieści !!Dziewczyny, wczoraj nic nie pisałam, bo już padłam. U ginki opóźnienie, ale do rzeczy :
Krwiak się wchłonął (aż się powyłam na tej kozetce ze szczęścia) jest tam jakiś mikro ślad po nim ale nawet niezmierzalny, wiec wpisała już jako ciąża jednorodna
Człowiek już nie jest Tictac’em tylko zdecydowanie człowiekiem i to ruchliwym - ręce nogi tańczyływg OM 9w2d wg jego długości 10w1d [emoji79] tydzień większy !
Dlatego prenatalne mam już 04.04 wg OM to będzie 11w3d ale długość człowieka mówi co innego
Duphaston mam zmniejszony do 2 tabletek, mogę czasem wyjść z domu, ale bez szaleństw, żeby problem się znów nie pojawił, bo taka niestety mam tendencje.
Ufff kamień spadł mi z serca
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tu nie chodzi o to. Ona raczej mi wprost powie, że ona mi skierowania nie wpisze, bo jej to potem leci z wypłaty. I że mam zrobić na swój koszt....
Nie wiem, szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to wygląda od strony lekarza. Ale nie mam też zamiaru się prosić. Zapytam dzisiaj o skierowanie, jak mi nie da to zmienię lekarza.Ja naprawdę do tej pory nie moge tego zrozumieć. Jak mogą jej z wypłaty zabrać? Jak idziesz do lekarza na NFZ, to Ci się te obowiązkowe badania należą. Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam...
Pewnie nie ma się co narzucać jak dla niej to problem skierowanie wypisaćNie wiem, szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to wygląda od strony lekarza. Ale nie mam też zamiaru się prosić. Zapytam dzisiaj o skierowanie, jak mi nie da to zmienię lekarza.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
W tym samym miejscu przyjmuje też prywatnie, może dla niej jestem gorszego sortu :/Pewnie nie ma się co narzucać jak dla niej to problem skierowanie wypisać
No może myśli, że przyjdziesz do Niej prywatnie. Idiotka.W tym samym miejscu przyjmuje też prywatnie, może dla niej jestem gorszego sortu :/
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Tylko ze prywatnie i tak nie może dac badań na NFZ więc niech się buja ta lekarka, tak czy siak chce żebyś Ty płaciła za badania. I na co my te składki płacimy ....No może myśli, że przyjdziesz do Niej prywatnie. Idiotka.