okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Cudowne zdjęcie [emoji1] po prostu rewelacyjne ujęcie [emoji1][emoji7]![]()
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowne zdjęcie [emoji1] po prostu rewelacyjne ujęcie [emoji1][emoji7]![]()
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale lipcowe mamy duzo pisza.... porownywalam ilosci postow...to maja najwiecej..wiecej niz mamy grudniowe..styczniowe...itd...
Ja ledwo ogarniam u nas..mam wrazenie ze ledwo nadrabiam..a tam to kosmos jakis ...pisza z predkoscia swiatla....

Calkiem mozliwe. Mi wychodzily wielkie podskorne wulkany a teraz nie ma ich. Nigdy twarzy nie mialam nieskazitelnej ale teraz widze ze jest lepiej [emoji4]
![]()
Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Jak masz nawał, zastój, niedrożny kanalik to jest kaplica i po prostu boli [emoji14] kapturki to raczej rodzaj ułatwienia, np przy wkleslych brodawkach. U mnie na ból pomagały chwilowo tylko tłuczone liście kapusty z lodówkiDziewczyny które piszą o bólu piersi przy karmieniu nie można czegoś na to poradzić przecież są te wszystkie kapturki czy jak to się nazywa na piersi to nie po co właśnie ? Uświadomcie ciemnote ;D
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Kapturkami właśnie karmiłam bo za małe sutki mam. I mniej więcej po 2 czy 3 tygodniach synek tak wyciągnął je że kapturki nie były nam już potrzebne.Dziewczyny które piszą o bólu piersi przy karmieniu nie można czegoś na to poradzić przecież są te wszystkie kapturki czy jak to się nazywa na piersi to nie po co właśnie ? Uświadomcie ciemnote ;D
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Nie tylko na wklesłe ja nie mam wkleslych ale też nie mam takich jak smoczek [emoji6] a niektóre kobiety mają i to bardzo ułatwia sprawę. Nie wiem co to nawał pokarmu ani vo to zastój...nie bolały mnie piersi tylko sutki od ciągłego ssania.Jak masz nawał, zastój, niedrożny kanalik to jest kaplica i po prostu boli [emoji14] kapturki to raczej rodzaj ułatwienia, np przy wkleslych brodawkach. U mnie na ból pomagały chwilowo tylko tłuczone liście kapusty z lodówkido dzisiaj pamiętam tą ulgę
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
No tak jak napisałam, że jest to rodzaj ułatwienia, np przy wkleslych brodawkachNie tylko na wklesłe ja nie mam wkleslych ale też nie mam takich jak smoczek [emoji6] a niektóre kobiety mają i to bardzo ułatwia sprawę. Nie wiem co to nawał pokarmu ani vo to zastój...nie bolały mnie piersi tylko sutki od ciągłego ssania.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom