Marta_2606
Zaciekawiona BB
O matko...nie zaglądałam kilka dni a tu taka jazda..Powiem Wam że pierwszy raz widzę taką akcję na mamusiowym rorum...Nie wiem czy jest tu taka możliwość,ale może wyjaśnicie sobie na gruncie prywatnym to nieporozumienie??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez trochę nie rozumiem zamieszania. Zawsze konsekwencją takich grup prędzej czy później są grupy zamknięte czy tajne, bo cześć dziewczyn bardziej angażuje się w grupę i chce większej prywatności, gdzie może wrzucać zdj ze wspólnych spotkań chociażby. A cześć osób tego nie potrzebuje i zostaje na grupie otwartej gdzie mogą je czytać wszyscy. Po co nerwy wokół tego tematu nie wiem...
Bo chodziło o zamknięcie TEJ grupy to gdzie potem maja zostać te która chcą być na ogólnodostępnym
Forum jak Zostanie ono zamknięte ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Logiczne, że jeśli nie wszystkie dziewczyny będą chciały się przenieść grupę zamknięta się stworzy a ta otwarta będzie dalej funkcjonować tu jeśli ktoś tu zostanie lub umrze śmiercią naturalną.
Właśnie odwróciłaś kota ogonem.
Miałam inne zdanie.
Zarzuciłaś mi brak myślenia.
Jak powiedziałam co o tym myślę, teraz ja nie akceptuje Twojego.
Ależ akceptuje. Chcesz zamykaj i wypisz się z forum ogólnodostępnego Czy chcesz zostać?
Zobacz na głosy. Rozłam prawda ?
Założyłaś wątek. Ale do moderatorki od sterowania wszystkim daleko .
Przez Twoją postawę, uważam negatywną
Popieram [emoji4]Ja tez trochę nie rozumiem zamieszania. Zawsze konsekwencją takich grup prędzej czy później są grupy zamknięte czy tajne, bo cześć dziewczyn bardziej angażuje się w grupę i chce większej prywatności, gdzie może wrzucać zdj ze wspólnych spotkań chociażby. A cześć osób tego nie potrzebuje i zostaje na grupie otwartej gdzie mogą je czytać wszyscy. Po co nerwy wokół tego tematu nie wiem...