Karolina_st
Fanka BB :)
Ja pracuję z domu, świetna praca pod kątem macierzynstwa i dość dobrze płatną, ale niewiem czy uda mi się ją utrzymać bo niestety jestem na czas określony do 31.10 a teraz w firmie jaja i nikt nie ma stabilnej pozycji 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pracuję z domu, świetna praca pod kątem macierzynstwa i dość dobrze płatną, ale niewiem czy uda mi się ją utrzymać bo niestety jestem na czas określony do 31.10 a teraz w firmie jaja i nikt nie ma stabilnej pozycji
![]()
fajne imionaPierworodny to Kajtek - straszne urwisy te Kajtki, ale nie zamieniłabym. Teraz chodzi mi o głowie Kostek albo Kosma![]()
Zazdroszcze takiej pracy, że na forum można popisaćJa dopiero teraz nadrabiam i niestety wiekszosc postów z dziś mogłabybyć usunieta, bo troche strata czasu to czytać
Ale miejmy nadzieje, ze teraz już zapanuje pokój w naszej małej, ale wg mnie bardzo przyjaznej grupce
Ja powiedzialam w zeszlym tyg w pracy o ciąży, własnie po prenatalnych. Bardzo dobrze to przyjeli, nie dali odczuć, ze to jakis problem dla nich bedzie, tylko wspierają mnie i życzą powodzenia. Ja chce do konca 6tego miesiaca popracować, ale zobaczymy na ile pozwoli samopoczucie. Siedzenie w domu by mnie zabiło chyba. Lubie swoją prace i lubie myslec. Jak siedze sama w domu to czuje jakbym głupiała z godziny na godzine![]()

Rewelacja! Co robisz? Ja tez pracuję w domu jako Ksiegowa i sobie chwalę [emoji6]
Ordynator mi powiedzial, ze nic poza progesteronem i nospa mi nie da.
Dziewczyny, czy toxo mozna sie zarazic od chorujacego czlowieka?
Edycja: doczytalam juz ze nie,nawet przez kichniecie. Wlasnie przyjeli kobiete z podejrzeniem zachorowania
Wiecie co, mam w sali kolejna 19-latke. Nie mam problemu z tym, ze ciezarna, bo po pierwsze sama wspolzylam w tym wieku, a po drugie rozumiem, ze dla niektorych to jest normalna kolej rzeczy, bo nie maja szans na studia czy szybka kariere. Ale poziom tych dziewczyn jest koszmarny, wlacznie z niewiedza o przebiegu ciąży. Nie rozumiem tego! Maja takiego samego smartfona jak moj, nie moga sobie czegos poczytac?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Toxoplazmowa można się zarazić tylko od odchodów zwierząt głównie kotów ale to naprawdę trzeba by siedzieć z kotem w kuwecie, ewentualnie przy kontakcie z ziemią gdzie mogą być odchody np. Nie umyte warzywa, kwiatki z doniczka i itp, no i też trzeba by to zjeść ale mieć ranę na ręce.
Dodatkowo czasem jest w surowym miesie, ale to musiałby być stare i utworzyć się na nim pasożyty. Trzeba uważać np w piaskownicy ale drugi człowiek nie przeniesie toxo na drugą osobę.