• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Tak toxo raz przebyte już więcej nie szkodzi.
Ja się naczytalam bo nie miałam nigdy a mam koty, ale one nie wychodzą nie jedzą surowego mięsa i wogole są czysciutkie.

Co do owocow to słyszałam że najgorsze są mandarynki w marketach bo pryskaja je woskiem aby pięknie błyszczaly.Masakra
Ja też kociara od małego tylko ja nigdy tym bezdomnym nie przepuściłam, wygłaskałam, dokarmiłam.
Na wsi wychowana to warzywa i owoce brudne nie były mi straszne.
No ale na toxo niestety nie mam przeciwciał...chociaż nie wiem jak to możliwe. I teraz drżę, że złapię i muszę powtarzać badania w każdym trym. :(

usg 5.04 :)

A ja pracę straciłam miesiąc przed zrobieniem testu ciazowego... Więc jest kolorowo, że tak powiem...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ale to ciaze liczy sie od ostatniej miesiaczki a nie testu ciazowego.... nie wiem jak tam co do dnia Ci w6chodzi... czy 2 dni nie robi roznicy..bo nikt Ci nie udowodni kiedy okres mialas....
Nie powinnas zgodnie z prawem byc przywrocona do pracy?

Kiedy mialas pierwszy dzien ostatniej miesiaczki
A kiedy dali Ci wypowiedzenie ?

reklama
Ale to ciaze liczy sie od ostatniej miesiaczki a nie testu ciazowego.... nie wiem jak tam co do dnia Ci w6chodzi... czy 2 dni nie robi roznicy..bo nikt Ci nie udowodni kiedy okres mialas....
Nie powinnas zgodnie z prawem byc przywrocona do pracy?

Kiedy mialas pierwszy dzien ostatniej miesiaczki
A kiedy dali Ci wypowiedzenie ?
21 stycznia pierwszy dzień OM
Ostatni dzień w pracy 17 stycznia.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry