Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Halo babki !
Już po prenatalnych, wczoraj już nie miałam siły klikać, wyszliśmy o 22.
Dzidziutek około 6 cm, wiercił się niesamowicie - małż był ze mną, uwiecznił całe usg wiec sobie będę oglądać aż do następnej wizyty.
Wszystkie struktury są. Nt zależnie od ujęcia od 1.2 do 1.7, powiedziała ze wskazań do Pappa nie ma z tą wartością 1.7 ryzyko trisomii 1:1415 a Pappa zazwyczaj trochę ryzyko podnosi, wiec żebym nie sfiksowała.
![]()
Płeć to tak na 55% dziewczynka [emoji85] wiec jeśli się potwierdzi to zaczynam wierzyć chińskiemu kalendarzowigorzej z Kajtkiem, jest mu obojętne kto byleby to był brat...
![]()
Mi ta ciaza też leci bardzo szybko. O wiele szybciej niż pierwsza. Może dlatego, że dużo na głowie, córka bardzo absorbująca i problemów też więcej.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Halo babki !
Dzidziutek około 6 cm, wiercił się niesamowicie - małż był ze mną, uwiecznił całe usg wiec sobie będę oglądać aż do następnej wizyty.
Wszystkie struktury są. Nt zależnie od ujęcia od 1.2 do 1.7, powiedziała ze wskazań do Pappa nie ma z tą wartością 1.7 ryzyko trisomii 1:1415 a Pappa zazwyczaj trochę ryzyko podnosi, wiec żebym nie sfiksowała.
![]()
Płeć to tak na 55% dziewczynka [emoji85] wiec jeśli się potwierdzi to zaczynam wierzyć chińskiemu kalendarzowigorzej z Kajtkiem, jest mu obojętne kto byleby to był brat...
![]()

Ale fajnie że masz już za sobą tą ważną wizytę i z dzidzią wszystko ok możesz teraz spokojnie czekać do następnej wizytyHalo babki !
![]()
![]()