Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
Nie pamietam która polecala- ale dzięki za pomysł z woda gazowana z sokiem jabłkowym, mniam!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sama jestem zaskoczona bo z synem czułam bardzo późno ok 19 tc.Tak szybkoooo ??? Ale Ci cudownie !! :-)))))))
Też uzywalismy dady. Córka miała AZS, pampers uczulal i odparzal a dady się sprawdziły super. No i dużo tańszeSłyszałam, że dada jest lepsza od pampersa, od wielu osób... Sama nie wiem co myśleć. A Wy jakie macie doświadczenia z pieluszkami? Które się sprawdzają? Fajny pomysł z tymi płatkami nawilżanymi.
Ciekawe co nim kierowało, że tak Ci zasugerował, no i miał rację Sama jestem zaskoczona bo z synem czułam bardzo późno ok 19 tc.
Wczoraj jak gin mi mówił że lada dzień powinnam czuć już ruchy to myślałam że chyba mu się coś pomyliło. Ogólnie był zdziwiony że jeszcze nic nie zaobserwowalam [emoji14]
![]()
Wiesz co jak go dobrze zrozumiałam to dlatego że dzidziuś jest duży. Dwa mówią że w kolejnych ciazach szybciej czuć. Zobaczysz jeszcze trochę i je poczujesz [emoji4]. Będzie znienacka [emoji4]. Ja się nie spodziewałam siedziałam na kanapie i za chwilę jak podskoczyl to czasami nawet z synem tak nie czułam.Ciekawe co nim kierowało, że tak Ci zasugerował, no i miał rację też czasem zastanawiam się jak to jest i kiedy ja poczuje ruchy. No ale czekam cierpliwie. Póki co 14 tydzień, więc pewnie jeszcze trochę.
O, a po czym tak stwierdził ? Jakie predyspozycje trzeba do tego mieć?Sama jestem zaskoczona bo z synem czułam bardzo późno ok 19 tc.
Wczoraj jak gin mi mówił że lada dzień powinnam czuć już ruchy to myślałam że chyba mu się coś pomyliło. Ogólnie był zdziwiony że jeszcze nic nie zaobserwowalam [emoji14]
![]()
Dla mnie dady byly ok, ale tylko rozmiar 2 i 3. Nastepne rozmiary mialam wrazenie ze strasznie bylo czuc moczem jak tylko maly nasikal i zwisaly do kolan, czyli chyba jakos slabo chlonne byly. Od 4 uzywalam pampersa i nic sie mlodemu nie dzialo, nie czulam zapachow i nie wisial do kolan po jednym nasikaniu. A od rozmiaru 5 to juz na pielochomajtki przeszlismy. Chusteczki tylko z dady mialam, ale musialam zmieniac kolory, bo na dluza mete zapach mi juz przeszkadzal [emoji14] Bardzo fajne tez byly chusteczki z netto, ale nie pamietam jak sie ta ich marka nazywa..Słyszałam, że dada jest lepsza od pampersa, od wielu osób... Sama nie wiem co myśleć. A Wy jakie macie doświadczenia z pieluszkami? Które się sprawdzają? Fajny pomysł z tymi płatkami nawilżanymi.
Super. Czekam na to. A masz już widoczny brzuszek? Ja nie za bardzo, a na ostatnim badaniu maluch miał 6 cm. Jeszcze maleńkiWiesz co jak go dobrze zrozumiałam to dlatego że dzidziuś jest duży. Dwa mówią że w kolejnych ciazach szybciej czuć. Zobaczysz jeszcze trochę i je poczujesz [emoji4]. Będzie znienacka [emoji4]. Ja się nie spodziewałam siedziałam na kanapie i za chwilę jak podskoczyl to czasami nawet z synem tak nie czułam.
![]()