aspekt
Fanka BB :)
Nie chcesz sobie zostawic? Czasem w wyzszej ciazy daja luteine na bole brzucha.Dziewczyny mam do oddania lueine 100 mg 50 tabl jeśli któraś z Was korzysta.
![]()
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chcesz sobie zostawic? Czasem w wyzszej ciazy daja luteine na bole brzucha.Dziewczyny mam do oddania lueine 100 mg 50 tabl jeśli któraś z Was korzysta.
![]()
Mam jeszcze jedno całe opakowanie zostawione w razie czego. Jak nie będzie chętnej to zostawię oczywiście [emoji4]Nie chcesz sobie zostawic? Czasem w wyzszej ciazy daja luteine na bole brzucha.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Przypomnij mi jaki to model bo strasznie mi się podoba! Dla mnie ważna jest waga pojazdu
To ja taka wyrzutosumienna
Lekarz od razu powiedział,że odstawiamy kawę,ograniczamy do min.napije gazowane,szczególnie te,które mają kofeinę i efedryne. Być może ja po prostu nie mogę ze względu na b.duże ryzyko. Nie wiem,ale się stosuję
Dokładnie! Ja nie mam problemu z uzywkami. Wózek też chętnie kupilabym uzywany,choć czasem na używane one w ogóle nie wyglądają! Ale teściowa uparla się,że ona kupi nowy. Tylko ciekawe jestem ile na to przeznaczy,bo jeśli wylozy 1 tys. i kupi ciężkiego dziada,to mimo,iż wdzięczna za próbę pomocy jestem,to taki klocek będzie jednak większym problemem :-(
Dziewczyny u Was też tak pięknie?!! Pogoda cudo!
My właśnie przyjechaliśmy do bistro pod lasem na obiad i teraz ławeczka a później spacer po lesie :-)
Ja bym sie nie godzila na kupno wozka przez kogos..bez mojej akceptacji czy taki moze być.... bo mam swoje wymagania i oczekiwania......
Jednak kiedys byly inne wozki..i nasi rodzice/ tesciowie.. nie wiedza jakie fajne rozwiazania maja terazniejsze wozki..albo wiedza o 2 czy 3 nowinkach...spore ryzyko