NaturalnaMama
Fanka BB :)
Myślę, że warto iść i sprawdzić, mi od razu zrobił usg, czy nie ma hashimoto ani innych zmian.Przy moim Tsh 2,83
to ta najnizsza wystarczy..a jakas musi dac..w ogole to bym nie szla do endo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że warto iść i sprawdzić, mi od razu zrobił usg, czy nie ma hashimoto ani innych zmian.Przy moim Tsh 2,83
Moim zdaniem jeżeli są wyniki nieprawidłowe to trzeba do endokrynologa, samo tsh o niczym nie świadczy, na pewno zleci resztę wyników ft3, ft4, plus USG koniecznie, to nie są zmiany na chwile a czasem na całe życie, rozregulowana tarczyca to nie żarty a hormony nie tic taki .... warto się do końca zdiagnozowaćPrzy moim Tsh 2,83

Mnie przy 3,30 przepisał Euthyrox 25N i zbiło do 1,31. Tak jak @NaturalnaMama pisze lepiej iść. Specjalista to specjalista.Przy moim Tsh 2,83
Do ginekologa mi daleko@Jsawww coś wspominała, że oboje z mężem są lekarzami... [emoji3]
Generlanie popieram i tez bym starala sie wykorzystać skierowanie do endo na cito, ale rzeczywistość... Chodze z synem do endo na nfz i otrzymanie skierowania na proste badania (rtg, ft3, ft4) trwa latami (nie przesadzam, jest to klinika uniwersytecka). Takze moze sie okazac, ze taki endo wcale nie zrobi szczegółowych badan, tylko wypisze recepte i "nastepny prosze".Moim zdaniem jeżeli są wyniki nieprawidłowe to trzeba do endokrynologa, samo tsh o niczym nie świadczy, na pewno zleci resztę wyników ft3, ft4, plus USG koniecznie, to nie są zmiany na chwile a czasem na całe życie, rozregulowana tarczyca to nie żarty a hormony nie tic taki .... warto się do końca zdiagnozować![]()
Przy moim Tsh 2,83
ja mam dzisiaj zwykłą wizytęCześć dziewczyny! Czy któraś dziś wizytuje? Ja mam wizytę na NFZ, pewnie USG swoje "genettyczne" mi zrobi, podglądne maluszka <3 jupi!
Tez się bałam, ale naprawdę wspominam to badanie b.dobrze i nie wiem co w nim okropnego :/ może ja jakaś dziwna jestem. Oby tym razem było tak samoJejuuu... Mnie to jeszcze czeka, ale boję się, że zwymiotuję jak wypiję tę glukozępodobno smakuje strasznie
![]()