Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jednak udalo sie... nawet nie prosilam.. nie pytalam..po prostu recepta ma ten e.... costam.. najnizsza dawka..Jak Endo określi Ci dawkę to sam lek przypisać może i gin i rodzinny.
Mam codziennie brac 1 raz naczczoNajmniej jest 25. Na początek może przypisać Ci 25 co drugi dzień.
No wlasnie powinno byc widac chociazby na te 70 %... ale i na nfz w poniedzialek..i dzis prywatnie ..powiedzieli obaj lekarze niezaleznie od siebie, ze na razie u mnie w kazda strone sie moze rozwianac...Ja sobie oglądałam różne prenatalne na YouTube i na wielu już w 12 tc było widać wyraźnie płeć. Ciekawe czego się dowiem w piątek... Na płeć się nie nastawiam, ale stres przed pomiarami jest...
Może nie ma reguły. Oby i u mnie przebiegło bezproblemowo.
Z poprzedniej ciąży nie wspominam dobrze. Miałam dwa podejścia. Nie pozwoliły cytryny,nie pozwoliły łyka wody, nie pozwoliły wyjść na świeże powietrze...był czerwiec...skończyło się wymiotami i ponowną wizytą w lab.po kilku dniach...ja juž się bojě powtórki.
Może pójdę do innego lab.muszę zrobić wywiad lokalny gdzie![]()

albo było widać głowę albo tułów ale nie oba na raz
więc się z mężem usmielismy dzisiaj jak nie wiem , raz tylko złapał długość ale i to nie było dokladnie 5,8cm .
i że ogon zniknie w 16tyg ale zajrzał między nogi i mowi że malutki ten ogonek więc nie wiem co miał ma myśli
może że się wchłonie i to będzie dziewczynka
leżało na głowie w pozycji lustrzanego L na dole głowa a reszta pionowo do góry normalnie jakiś akrobata rośnie