sandralevv93
Fanka BB :)
Koleżanka ma go i mowi ze super, ulga dla cyckow bo duzo pokarmu ma [emoji3]Wydaje się całkiem ok,ciekawe jak z użytkowaniem. Mnie na samą myśl piersi bolą
Piękniea jaki duzy Maluch
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koleżanka ma go i mowi ze super, ulga dla cyckow bo duzo pokarmu ma [emoji3]Wydaje się całkiem ok,ciekawe jak z użytkowaniem. Mnie na samą myśl piersi bolą
Piękniea jaki duzy Maluch
O widzisz,to jest recenzja z pierwszej ręki! W takim razie muszę przemyśleć,bo ceny tt czy aventa mnie przerażają. W ogóle nie ogarniam cen produktow ciazowych i dla maluchów...Koleżanka ma go i mowi ze super, ulga dla cyckow bo duzo pokarmu ma [emoji3]
No kupiła wczesniej reczny laktator "firmowy" ale wyciągnęła ten z ali elektryczny i mowi taka wygoda ze szok i jaki mocny [emoji3][emoji3]O widzisz,to jest recenzja z pierwszej ręki! W takim razie muszę przemyśleć,bo ceny tt czy aventa mnie przerażają. W ogóle nie ogarniam cen produktow ciazowych i dla maluchów...
O to fajnieWypisali mnie, dzieciaki na glowie, wiec nie nadrabiam postow.
Ja mam dokladnie tak samo, brzuch urosl, ale on sie tak ulewa, moge zlapac kawal tluszczyku [emoji16] myslalam ze bedzie taki bardziej jedrny i napiety. Niektore dziewczyny dopiero maja genetyczne usg,a ja czekam na polowkowe, ktore jakos pod koniec maja dopiero. Dziwnie teraz sie czuje. Zero objawow nic nie czuje zeby sie ruszalo w srodku. Czasem zapominam nawet ze jestem w ciazy i mam ochote ma zimne piwko[emoji6]
to akurat bylo najmniej przyjemne.
Ja wypróbowałam cydr w wersji dla ciężarnych który tu któraś z was polecała (sok jabł +woda gazowana) rewelacjaJa dokładnie tak samo! Wina bym się napiła albo szampana takiego schlodzonego
Na ali jest wszystko i w 95% nie placi sie za dostawę [emoji3][emoji3]Ja dziś skończyłam 15 tydzień. Ale mi się to wydaje aż niewiarygodne :O Brzuszek już mi nawet trochę urósł, ale że nigdy nie był do końca płaski to chyba nie będę wrzucać zdjęć, bo nie jest jakiś super pokazowy![]()
Gratuluję wszystkim już po wizytachpiękne dzieciątka! i na tych zdjęciach już tak wyglądają jak małe dzieci <3 Przyjemnie się je ogląda, jakoś to skraca czas czekania na dzień wizyty...
A co do tych laktatorow to bardzo ciekawe... ja już się nastawialam na zakupy wyprawkowe w Polsce, ale jesli w Polsce kupuje się na aliexpress to może jednak powinn skorzystać, że jestem tu na miejscu i nie trzeba płacić za dostawę [emoji14] A czy coś jeszcze z noworodkowego "sprzętu" polecacie z ali?![]()