zielonooka90
Fanka BB :)
To ja nie wiem niestety dlaczegoTak dostałam taki login z numerkiem ale nie mogę się przez niego zalogować jak wpisuje hasło bo pisze ze złe dane. Jak daje żeby przypomnieć hasło to tez złe dane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja nie wiem niestety dlaczegoTak dostałam taki login z numerkiem ale nie mogę się przez niego zalogować jak wpisuje hasło bo pisze ze złe dane. Jak daje żeby przypomnieć hasło to tez złe dane
Ja do 22 robiłam prace z technikibo mój dorosły syn o 21 sobie przypomniał ze trzeba na jutro przynieść ... i nie miałam czasu zjeść kolacji jak ręce całe w kleju
![]()
On w tym czasie namiętnie pakował walizkę bo jutro po szkole wyjeżdża 600 km na turniej ...A sam sobie nie mógł zrobić ? ;P
Moja koleżanka ma uczulenie na słońce i pamiętam, że miała plamy na skórze.Gratuluję mamom wizytującym i zazdroszczę mamom z brzuszkami. Ja mam wieczorem duży, a rano wciąż wręcz płaski, a bardzo już bym chciała mieć większy
Ja dziś założyłam stały aparat na zęby (narazie górny łuk). Wszystko miałam gotowe wcześniej (np. zdjęcie rtg) tylko nie zdążyłam założyć. Moja główna wada to krzywy zgryz- zeby górne całkowicie zachodziły na dolne. Ortodonta nie widzi przeciwwskazań, mówi że leczenie w ciąży przebiega szybciej bo wszystko rozmiękczone. Mam nadzieje, ze nie będzie za bardzo bolało.
Mój syn po kąpieli dostał wysypki na połowie twarzy pokrzywkę, a na szyi i uszach czerwonych plam. Swędziało go, podałam zyrtec i wapno. Teraz juz schodzi. Ale ja to jestem panikara, zaraz do lekarza dzwoniłam, mówił że to może być reakcja na słońce... Słyszałyście może o czymś takim jak alergia na słońce izeby tak wysypało?
Nic dziwnego nie zjadł, zresztą dawno było po ostatnim posiłku. Za to bawił sie w piachu jak szalony, może go coś tam ugryzło.
Widze temat zusu pracodawcy i wyplat
U mnie ponad 1000 zatrudnia osob..przelew przez pracodawce..zawsze mam na czas....
Moj 3 letni syn... koszmarnie sie dzis zachowywal.. ciagle plakal o wszystko..bo pilka pod fotel wpadla.. bo cos mu sie popsulo... jazgot krzyk i placz.. normalnoe jak nie on.... placze bo czegos nie chce...a potem zaraz ze jednak chce... jakos bunt 3 latka...skok rozwojowy.... od 4 dni zostaje 3 h dluzej w przedszkolu....i tylko taka zmiana była.... zadne tlumaczenie nie pomaga...dzos piereszy dzień.... ciekawe co bedzie jutro... mam nadzieje ze prawa noga wstanie
Ide sie farbowac.... scielam wlosy na krotkie miesiac temu..a teraz z blondu robie ciemny brąz....
Zrobie sobie spa domowe
Do jutra![]()
Odnośnie biustonoszy polecam wybrać sie kiedyś w życiu do salonu bra-fittingu, tam profesjonalistki mierzą wszystko dobierają stanik i przeszywają go pod potrzeby danej kobiety. Jak sie znosi można przynieść żeby znów podszyli. Ja miałam tak, że w miskach miałam o wiele więcej niż mi sie wydawało, a pod biustem o wiele mniej niż sie wydawało. Stanik, który tam kupiłam był zajebisty pierwszy raz w życiu czułam, że trzyma biust, i nic nie zwisa. Potem temat trochę zaniedbałam ale teraz biust mi sie powiększył znacząco i chce tam się wybrać. Podobno źle dobrane biustonosze przyczyniają się do raka piersi.
@Mamisia83A które z was to te księgowe przypomnijcie bo wiem, że kilka jest a chciałam coś podpytać bo na dniach muszę zmienić umowę.