reklama

Październikowe mamy 2018

Udało mi się dostać do fajnej pani doktor , jeśli nie będzie mi chciała nic przypisać to będę musiała w następnym tygodniu się wybrać do jakiegokolwiek ginekologa... Tego nie lubię bo oni jeśli nie prowadzisz u nich ciąży to zazwyczaj są niemili... No ale jak trzeba to trzeba. Moja mama w tamtym roku dostała lek na infekcje intymna od internisty więc to nie jest tak że nie przepiszą, tylko mogą się bać ciąży... ;) A ten macmirror to ja brałam w pierwszej ciąży 3 razy i tylko to mi pomagało. Z resztą poczytałam na forach i dziewczyny często gęsto miały go przypisywanego w 1 trymestrze.
Ja brałam macmiror w pierwszym trymestrze. On nie przenika do krwi, więc jest bezpieczny. Teraz po macmirorze biorę gynomed na uregulowanie ph po antybiotyku. Nie zauważam już uplawów, które mi doskwierały.

reklama
Cześć. U mnie okazało się że mój problem z zatokami to przewlekły katar ciążowy który jest wynikiem podwyższonego estrogenu i obrzęku nosa. Nic nie poradzę mam tylko sól morska. Straszne to nos zatkany, głowa boli, jak się rozchodze w pionie to trochę lżej.

Czy ktoś to przechodzil?,Laryngolog powiedział że to częste i mija dopiero 2 tygodnie po porodzie!!! A mam dopiero 16 tc :/
Mi płukanie 2-3x dziennie Irigasinem odblokowało trochę zatoki, zmniejszyło się uczucie rozsadzania czachy. Ponad,tydzień płukałam.

Dziewczyny czy któraś z Was ma jakieś zmiany na brodawkach? U mnie pojawiły się takie grudki, wyglądają trochę jak pryszcze, na pewno nie miałam ich w pierwszej ciąży. Czytałam teraz i wychodzi na to, że to brodawki Montgomerego ale pewna nie jestem... Chyba zapytam dzisiaj tego gina na prenatalnych.

Udało mi się dostać do fajnej pani doktor , jeśli nie będzie mi chciała nic przypisać to będę musiała w następnym tygodniu się wybrać do jakiegokolwiek ginekologa... Tego nie lubię bo oni jeśli nie prowadzisz u nich ciąży to zazwyczaj są niemili... No ale jak trzeba to trzeba. Moja mama w tamtym roku dostała lek na infekcje intymna od internisty więc to nie jest tak że nie przepiszą, tylko mogą się bać ciąży... ;) A ten macmirror to ja brałam w pierwszej ciąży 3 razy i tylko to mi pomagało. Z resztą poczytałam na forach i dziewczyny często gęsto miały go przypisywanego w 1 trymestrze.
Ja objawów zapalenia nie mam ale gin podczas badania stwierdził, że grzybicze. Kazał Lactovaginal i ewentualnie gdyby się pojawiły doskwierające objawy to dał rec.na 3 globulki Pimafucin twierdząc, że tylko to dozwolone.

Powiedz najwyżej rodzinnej, że gin.przez tel zlecił ten Macmirrow ale na urlopie jest I rec.nie majak wypisać.

Dziewczyny czy któraś z Was ma jakieś zmiany na brodawkach? U mnie pojawiły się takie grudki, wyglądają trochę jak pryszcze, na pewno nie miałam ich w pierwszej ciąży. Czytałam teraz i wychodzi na to, że to brodawki Montgomerego ale pewna nie jestem... Chyba zapytam dzisiaj tego gina na prenatalnych.

Dokładnie brodawki montgomerego. Ja tak Mam. Do tego zrobiły się ciemnobrązowe.
I nareszcie przestały się sutki łuszczyć bo pije więcej wody.
Mówi się, że jak suchą skóra pomimo nawadniania to, że chłopak będzie ale te wszystkie zabobony :-D

Ja przed świętami byłam przeziębiona a o myślam że to normalne. A wszystko mi przeszło, ból gardła itp a katar zostal. Po 2 tygodniach duszenia się poszłam do lek no i powiedział że widać że to hormonalne bo śluzowka napuchnieta.
Jedyne co to mam spać na wysokiej poduszce, żeby się pionozowa, czyścić nos solą morska a a wieczorem robić inhalacje z soli. Ale co z tego jak budzę się z bólem głowy i zatok i nie mogę oddychać :/

Ejjjj to ja tez to mam. Ciagly katar i bol glowy [emoji58] myslalam ze to alergia teraz na wiosne wiec juz nie wiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry