czekamy z niecierpliwością na info z wizytyTrzymamy mocno! Myśl pozytywnie [emoji4]
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
sandralevv93
Fanka BB :)
Jeszcze troche i wchodze, dziękuję dziewczyny [emoji173][emoji8][emoji8]
2 wizyta 22 marca [emoji173]

Serio wstajecie z Waszymi facetami rano? :O jezuuu, ja to wyrodna zona jeszcze go poganiam zeby szybciej zgasil swiatlo i zamknal drzwi za soba [emoji23]
![]()
Hahaha - cała ja
Okruszek - koniecznie daj znać jak to wyglądało i co tam mówilija prenatalne dopiero 16.04
Kochana, nie będzie za późno na te prenatalne ? Jesteśmy chyba na tym samym tygodniu i dniu ja mam 05.04 wiem, że optymalnie to tak 12-13 tygodni, żeby dało się wszystko zmierzyć.
Co do ślubnych tematów. W tym roku jubileusz 5 lat

Pl-AN*NA-Trzecie
O to może nawet w szpitalu sie spotkamy? Wiesz juz gdzie chciałabyś rodzic? Ja chyba na borowskiej, maja tam najlepszy sprzęt dla dziecka i moj lekarz jest tam zastępca kierownika kliniki położnictwa. Poza tym mam tam bardzo blisko, jakieś 2km.
Kamsi ja raczej zdecyduje się na Oławę- córkę tam rodziłam i byłam zadowolona z opieki. Mam bliżej do Oławy niż do Wrocławia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aisza7
Hahaha - cała jajeszcze opierdziele jak śmie mnie obudzić, przeciez ubrania mozna sobie naszykować wieczorem, a śniadania o 6 się nie je
D a tak serio, to mogę spać teraz i do 11.
Kochana, nie będzie za późno na te prenatalne ? Jesteśmy chyba na tym samym tygodniu i dniu ja mam 05.04 wiem, że optymalnie to tak 12-13 tygodni, żeby dało się wszystko zmierzyć.
Co do ślubnych tematów. W tym roku jubileusz 5 latwbrew zabobonom tfu tfu jest dobrze, miałam 19 lat wtedy. Czekamy na drugą pociechę, a w zeszły czwartek wbiliśmy pierwszą łopatę pod nasz dom, szkoda że mogę śledzić wszystko tylko na zdjęciach, ale mam nadzieje, ze za tydzień dostanę zielone światło na chodzenie, a krwiak się wchłonął.
![]()
Heheheh jak bym czytała o sobie
Cześć dziewczyny.
Tak dużo piszecie, że nie nadążam.
Ja też mam prenatalne 13.04. - to będzie skończony 12 tc, więc chyba Kamsi ma podobnie jak ja...
Po pierwszej wizycie wszystko super. Ale okazało się, że to ciąża mnoga. Są bliźniaki. Potrzebowałam chwili, żeby się z tym ogarnąć... i chyba nadal się nie ogarnęłam. Dzisiaj wieczorem druga wizyta.
Dalej jestem przerażona, bo nie tak sobie to wszystko zaplanowałam i wyobrażałam. Głównie kwestie finansowe wyprawki (ale nie tylko jej) mnie przerażają. zawsze wiedziałam, że nas nie stać na trójkę dzieci... a tu bach! Będzie trzeba się zmierzyć
Ja też mam prenatalne 13.04. - to będzie skończony 12 tc, więc chyba Kamsi ma podobnie jak ja...
Po pierwszej wizycie wszystko super. Ale okazało się, że to ciąża mnoga. Są bliźniaki. Potrzebowałam chwili, żeby się z tym ogarnąć... i chyba nadal się nie ogarnęłam. Dzisiaj wieczorem druga wizyta.
Dalej jestem przerażona, bo nie tak sobie to wszystko zaplanowałam i wyobrażałam. Głównie kwestie finansowe wyprawki (ale nie tylko jej) mnie przerażają. zawsze wiedziałam, że nas nie stać na trójkę dzieci... a tu bach! Będzie trzeba się zmierzyć
Wonderful
Ale extra gratulacje. To dopiero teraz zauważyli?Cześć dziewczyny.
Dalej jestem przerażona, bo nie tak sobie to wszystko zaplanowałam i wyobrażałam. Głównie kwestie finansowe wyprawki (ale nie tylko jej) mnie przerażają. zawsze wiedziałam, że nas nie stać na trójkę dzieci... a tu bach! Będzie trzeba się zmierzyć![]()
Hmmm mówisz, ze późno? Tak mnie umówili... bedzie wtedy 13t1d. Może zadzwonię i zapytam czy chociaż pare dni wcześniej by sie udało... gratuluje rozpoczęcia budowyHahaha - cała jajeszcze opierdziele jak śmie mnie obudzić, przeciez ubrania mozna sobie naszykować wieczorem, a śniadania o 6 się nie je
D a tak serio, to mogę spać teraz i do 11.
Co do ślubnych tematów. W tym roku jubileusz 5 latwbrew zabobonom tfu tfu jest dobrze, miałam 19 lat wtedy. Czekamy na drugą pociechę, a w zeszły czwartek wbiliśmy pierwszą łopatę pod nasz dom, szkoda że mogę śledzić wszystko tylko na zdjęciach, ale mam nadzieje, ze za tydzień dostanę zielone światło na chodzenie, a krwiak się wchłonął.
![]()
sandralevv93
Loooo super, gratulacje [emoji3][emoji3][emoji173]Cześć dziewczyny.
Dalej jestem przerażona, bo nie tak sobie to wszystko zaplanowałam i wyobrażałam. Głównie kwestie finansowe wyprawki (ale nie tylko jej) mnie przerażają. zawsze wiedziałam, że nas nie stać na trójkę dzieci... a tu bach! Będzie trzeba się zmierzyć![]()

reklama