Z automatu w wiekszosci przypafkow to sama chemia....proszek tam wsypuja...
Ja jem mam u siebie na ulicy ciastkarnio piekarnie.tam sami robia lody
Myśle, ze nie dajmy się zwariować
ps. Jadłam sushi i pastę z makreli, bo już nie mogłam żyć bez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Z automatu w wiekszosci przypafkow to sama chemia....proszek tam wsypuja...
Ja jem mam u siebie na ulicy ciastkarnio piekarnie.tam sami robia lody
Z wysiłku ? A pracujesz czy L4 już masz Pianna - Trzecie ? Ja jestem na L4 i staram się nie przemęczać , zresztą teraz szybko się męczę , za bardzo wręcz ... I za długo nie mogę stać jednym ciągiem tak 15-20 min max bo mi słabo i zawroty głowy mam i zaraz siadam albo się muszę położyć .... Więc unikam wysiłku bo się boje a i tak mam te pobolewania krocza czy pachwin już nie wiem czego . Zapytam lekarza w czwartek bo idę o co makan....
Ja czytalam o tym duzo i usg nie ma wplywu szkodliwego na dziecko. Dzieci czesto tego nie lubia, ale usg im nie zaszkodzi.
U mnie było zerowe do prenatalnych, teraz już jest Ok. Podejrzewam że to psychika mnie wcześniej blokowała, bałam się, że może to zaszkodzić fasolce...Trochę mnie to martwi bo kiedyś kochaliśmy się codziennie... A teraz buuuu
Nie mam pojęcia bo aż tak tego nie rozkminialam wtedySkoro nie chcial sie przekrecic to na jakiej podstawie ocenil ten wyrostek? Tez byl wyrostek ulozony pod kontem a nie rownolegle?????
Czyzby byla dla mnie nadzieja ?
Szczerze u mnie sprawdził się od 12 tc. Wcześniej nic nie mogłam znaleźć i czasami byłam już zła i ze zestresowana. Teraz tylko przyloze to już jest serduszko. 160 ud/min to jak najbardziej dobry wynik. Taki sam miałam na prenatalnych [emoji5]. Mnie bynajmniej detektor pomaga się uspokoić[emoji5].Od kiedy taki detektor ma sens od którego tygodnia ? I jakie tetno jest poprawne ? Ok 160 ?