reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

Też mam alladynki, są super. Jeden niestety okazały się za małe, za ciasna gumką.

Ja żyję nadal nadzieją, że po upalnym kwietniu, przyjdzie chłodniejszy maj i czerwiec.

To jak będzie chłodniej to mam jasne jeansy na gumce kupiłam już z mc temu... I leginsy z kieszonkami jak spodnie, czarne , gozej na ciepło nie mam w co się ubierać ... Ehh

reklama
Dziewczyny może coś wiecie w tym temacie bo już fixuję. Od kilku dni jestem przeziębiona, niby jest trochę lepiej , gardło już nie boli , ale dalej jestem lekko osłabiona i trochę kaszle. Do tego od początku przeziębienia mierzyłam temp. i cały czas mam 37.- 37.2 - 37.4. czyli stan podgoraczkowy. Słyszałam że na początku ciąży może wystąpić stan podgoraczkowy bez choroby , ale nie wiecie jak długo może trwać? Teraz nie wiem czy ten stan to dalej choroba i trzeba sie wybrac do lekarza czy z ciąży. Dodam jeszcze że cały czas był u mnie mąż chory i miał antybiotyk.Sorki za głupie pytanie ale taka ze mnie panikara.
Hej, tez bylam przeziebiona jakis miesoac temu...i polecam herbate z miodem i cytryna, kanapka z czosnkiem i syrop z cebuli. Dwa dni umieralalm, ale po 4 czulam sie jak nowo narodzona! :)

Ja mam leginsy z Lidla,nie ciążowe ale takie zwykłe. Lubię je za przyjemny materiał i za to,że nie przeswituja. Ale takie ciążowe,które na brzuch się naciaga by mi się przydaly na chlodniejsze dni,bo tak to mam zamiar smigac w kieckach :)

No oki rozumiem , leginsy są spoko .
Ale chodzisz do nich w dłuższyn topie ?
Czy normalna długość przed tyłek ?

Mnie to jakos krępuje żeby tak tyłkiem kręcić wolę na to ubrać coś dłuższego zaslonic pośladki ... :baffled:

No oki rozumiem , leginsy są spoko .
Ale chodzisz do nich w dłuższyn topie ?
Czy normalna długość przed tyłek ?

Mnie to jakos krępuje żeby tak tyłkiem kręcić wolę na to ubrać coś dłuższego zaslonic pośladki ... :baffled:
Ja legginsy mam nie przeswitujace i nosze normalne bluzki, krotkie, nie zaslaniaja mi tylka [emoji3] ale tez nim nie swiece bo nie przeswituja

reklama
Do góry