reklama

Październikowe mamy 2018

Przepraszam, że znowu męczę, ale chciałam się upewnić, czy masz mnie na liście do wrzucenia na pierwszą stronę, bo jeszcze mnie tam nie ma? :-) Po pojawieniu się na pierwszej stronie dostanę też link do grupy zamkniętej?

Miao poznajemy Cie dopiero od 2 maja.... na pewno niedlugo dostaniesz link :) wszystkie jestesmy tez tutaj i sie udzielamy :)

reklama
Poleć jakiś fajny tytuł. Lubię wszystko ale ostatnio sfokusowalam się rozwoju osobulistym.i już mi to bokiem wychodzi chętnie bym coś lzejszego wciągającego przeczytała.
Ja wzięłam dwie Osieckiej i jakąś randomową z działu kobieta. Jakoś nic konkretnego nie znalazłam w moim stylu - czyli sensacje historyczne, Hitler, Stalin itp więc tylko skorzystałam z okazji i przez wakacje będę czytać.

Pewnie,ze może. Mnie w 9 tygodniu dopadly zatoki,doktor kazała kupić sól bochenska i robić z niej inhalacje+ nasypac do bawelnianego woreczka(u mnie rękawica do kapieli z frotte),rozgrzewac przez kilkanaście sekund w mikrofali i na czoło(aby się nie poparzyc). Po półtora dnia puscilo bez lekow:)

Kobitki,przypominam Wam,ze jutro w Lidlu ciuchy dla nas i dla bobasow :D
Kurde bedzie trzeba wstac przed 7 :) bo o 8 nic nie bedzie... a ja sie w nic nie mieszcze jak sa upaly....

Zapomnialam o szparagach w piekarniku.... jestem mega juz senna ..jeszcze 10 stron... zapomnialam zjeść :) teraz tal mi soe chce spac, ze. Jesc sie nie chce

Skąd wiesz ze faceci nas czytają ? Masz jakieś statystyki jako autor wątku ?

Tutaj na otwartym forum tez piszą dziewczyny które są na wątku od początku a po prostu nie chcą się przenosić na zamknięty, także spokojnie wątek nie umrze ;)
Bo mi sie zdarzylo nie raz..np..ja pisze do was ze spac nie moge..to na priv dostaje ze on tez nie....itd.... hehe :) pozdrawiam Panów jakby co :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry