Otoona
Fanka BB :)
DziękujęAle sexy Mamuśka [emoji7] [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęAle sexy Mamuśka [emoji7] [emoji7]
Moja łazienkowa sesja z tego tygodniaA moze zamiast opisywac brzuchy to sie pochwalicie na zdjeciach jak urosly?![]()
Hahahaha[emoji1] A na takiej sesji uśmiechnąć się trochę trzeba. bo dziecko za 10 lat zapyta "mamo dalszego byłaś ze mną w ciąży smutna?" [emoji2]No ja miesiąc przed pierwszym porodem jak się uśmiechnęłam to nie było widać oczu, tak miałam twarz spuchnieta [emoji23][emoji23] dlatego ta sesja zapobiegawczo teraz... [emoji23]
No właśnie też tak patrzęGdzie Ty masz ten brzuch??? Taki to ja miałam przed ciążą po fasolce po bretońsku [emoji15] [emoji23] [emoji23]
Ja córce pokazalam słynne już w mojej rodzinie zdjęcie, gdzie z chudzielca nagle jest księżyc w pełni, uśmiech i zero oczu, to zapytała co mi się stało... [emoji23][emoji23]Hahahaha[emoji1] A na takiej sesji uśmiechnąć się trochę trzeba. bo dziecko za 10 lat zapyta "mamo dalszego byłaś ze mną w ciąży smutna?" [emoji2]
To fajnie,że wyniki ok. Ja przed badaniem też mało jadłam bo się bałam że mi glukoza wyjdzie wysoka [emoji1]Byłam, byłam, ale najpierw zrobiłam jeszcze badanie moczu i w nim ketony i cukier wyszly ujemne. I na paskach też już jest okja posiłek przed snem zawsze jem
ogolniee moja diabetolog jest zadowolona z moich wyników, na szczęście jednorazowe ketony to nic złego, pewnie za mało pojadlam dzień wcześniej.
Mnie czeka diabetolog 19 lipca. Ciekawe co znów wymyśli [emoji14]. Ja nigdy ciał ketonowych nie miałam w moczu. A jak u Was z waga jeśli mogę zapytać?Byłam, byłam, ale najpierw zrobiłam jeszcze badanie moczu i w nim ketony i cukier wyszly ujemne. I na paskach też już jest okja posiłek przed snem zawsze jem
ogolniee moja diabetolog jest zadowolona z moich wyników, na szczęście jednorazowe ketony to nic złego, pewnie za mało pojadlam dzień wcześniej.
Bardzo fajne zdjęcia.Link do: Nieulotne - Fotografia
Tutaj bede robic sesje noworodkowa plus ujecia rodzinne to co pisalam. Przepiekne ma te zdjęcia.
Robi sesje rowniez w Poznaniu także jesli ktos z Poznania lub okolic to polecam [emoji173]