Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też jestem po pedagogice, piąteczkaOstatnio były takie słodkie bodziaki dla maluszków, ale ja jednak poczekam z zakupami jeszcze troszkę żeby nie zapeszyć. W ogóle to zazdroszcze Wam, ktore macie doświadczenie i wiecie co i jak. Ja sie czuję trochę zagubiona. Jestem po studiach ped. I pracowalam jako niania z wieloma dziecmi i jezdzilam na kolonie jako opiekun i rozne inne cuda... ale jak pomysle ze czeka mnie taka rewolucja to blady strach![]()
Powiem Ci,że najcudowniejsza jest rodzicielska intuicja,wydaje mi się,że pomimo braku w teorii dajemy radę właśnie intuicyjnie.my mocno stawialiśmy ma taki spokój, wsłuchanie się w potrzeby dziecka,nie chcieliśmy słuchać złotych rad bo kazde dziecko jest inne.Moja jedyna obawa jest taka,że drugie dziecko da mi popalic a Michała to był noworodek anioł wcielony.plakal tylko na kupę i jedzenie,drzemki 3h w dzień a noce przesypiał całe od 4mies. Wiem,że może być inaczej tym razemOstatnio były takie słodkie bodziaki dla maluszków, ale ja jednak poczekam z zakupami jeszcze troszkę żeby nie zapeszyć. W ogóle to zazdroszcze Wam, ktore macie doświadczenie i wiecie co i jak. Ja sie czuję trochę zagubiona. Jestem po studiach ped. I pracowalam jako niania z wieloma dziecmi i jezdzilam na kolonie jako opiekun i rozne inne cuda... ale jak pomysle ze czeka mnie taka rewolucja to blady strach![]()
Piąteczke też przybijam, nauczyciel przedszkolny i wczesnoszkolnyTeż jestem po pedagogice, piąteczka![]()
To też przybijam, ja jak KordosiaPiąteczke też przybijam, nauczyciel przedszkolny i wczesnoszkolny![]()
Ja mojego męża poznałam w tej samej grupie na studiach pedagogicznych ale drugi kierunek u mnie to kurator sądowy ;D do tej pory praca w przedszkolu,ale nie wiem jeszcze czy będę chciała wrócić bo stawki dla nauczyciela wciąż są żenujące :/To też przybijam, ja jak Kordosia![]()
Moj akurat z kolegą, nie dla nas. Trzeba zacząć się rozglądać, bo nie chcemy starszego przesadzić przodem. Jest niski i liczylam po cichu, ze do 7 lat pojeździ tyłem. A nawet jeśli to byloby go bardzo ciężko zapiac przodem bo foteliki bylyby na styk. Patrzelismy na citroen c4 i vw sharan. I ten citroen jakoś mi wpadł w oko, no ale pieniądze z nieba też nie spadają[emoji6]