Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeWrzucili50,6
![]()
Mnie też faszerowali oxy. Od 8:00 do 14:00 co 30 min zwiększana dawka, skurcze coraz większe a rozwarcia jak nie było tak nie było i skończyło się niestety na znieczuleniu częściowym w kręgosłup i cc.. Jakoś nie miło to wspominam..Ja miałam cc po dobie próby porodu sn. Brak postępu szyjka nie chciała się złagodzić cały czas miała 1.5cm a oni chcieli mnie wykończyć tym oxy.
Ja nie chce nawet próbować sn teraz.
No mnie faszerowali dobę tym oxy myślałam że się wykończe a nie urodze. Jak na końcu mi podkrecili to traciłam świadomość z bólu gdzie ja mam mega wysoki próg bólu.Mnie też faszerowali oxy. Od 8:00 do 14:00 co 30 min zwiększana dawka, skurcze coraz większe a rozwarcia jak nie było tak nie było i skończyło się niestety na znieczuleniu częściowym w kręgosłup i cc.. Jakoś nie miło to wspominam..
Wrzucili50,6
![]()
2006-stary[emoji1787][emoji1787] nasz mercedes z 2002. I mamy go jakies 2 lata. Wcześniej mirlismy mercedesa '89 - nadal stoi i czeka na syna bo to pamiątka rodzinna. Teraz bysmy szukali coś ok 2008. U nas na wschodzie[emoji1787][emoji1787]to juz sie liczy jako nowyMój sobie wypatrzył Honda Odyssey. Mamy już jedną. Ale nieeeee on musi nowszą. Mamy lekko ponad roczne Santa Fe, ale odkąd mąż kupił starego vana (2006 chyba) to zabrałam mu go [emoji23] lubię chyba jeździć autami wielkości (prawie) autobusu [emoji12] a ten coś ciagle narzeka, że to bez sensu, on chce starym jeździć, żona musi nowszym, lepszym, bezpieczniejszym bla, bla i tak MUSI kupić. Kasa póóójdzie....
@loli05 nie martw się, choć wiem że łatwo powiedzieć.. U mnie podobna sytuacjaBylam na pierwszym skanie,z okresu 7tyg1dzien ze skanu 5tyg5dzien.widac tylko pecherzyk ciazowy i woreczek zoltkowy,bez zarodka,pani od usg(nie lekarka) mowi ze za wczesnie ze mam poczekac z 10 dni.mam pcos,nie regularne cykle i w ciaze zaszlam po odstawieniu clo,no i mysle ze owu mogla byc pozno bo nie wylapalam jej testami.przyzanm ze sie zmartwilam,myslalam ze juz cos tam bedzie wiecej![]()
Ja mialam 2. Pierwszą ze względu na oczy, mam bardzo dużą wadę i badanie ciśnienia na dnie oka źle wyszło. Znioslam gorzej niż źle. 3 razy wkluwali się w kręgosłup, stracilam przytomność w trakcie. Powiedzialam nigdy więcej. Druga po 2 latach. Chciałam naturalnie, wypisywalam się 3 razy na żądanie bo szykowali salę. Podpisałam papier że jestem świadoma zagrożen, tętno zaczęło skakać małej i dzięki Bogu sala była gotowa i szybkie cc. Mąż nie zdążył dojechać. I tu mile zaskoczenie-czulam się świetnie. O 17 wyjeli mała, o 23 juz siedziałam na lozku brałam ją na ręce, a o 5 rano golilam nogi pod prysznicem[emoji3526] za 2 dni wyszlysmy do domu i sama prowadzilam samochód ze szwami na brzuchu, a tydzień po porodzie bylam w szkole(uczylam sie we fryzjerskiej)Dziewczyny czy któras miała cc?
Gratulacje!!Wrzucili50,6
![]()