Reinaquemira
Początkująca w BB
DziekiWspółczuję takich problemów przy okresie.a myślałam,że u mnie jest ciężko,zazwyczaj to dzień dwa wyjęty z życia chociaż po porodzie jakby mi odpuściło. Kciuki za dobre samopoczucie w ciąży![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziekiWspółczuję takich problemów przy okresie.a myślałam,że u mnie jest ciężko,zazwyczaj to dzień dwa wyjęty z życia chociaż po porodzie jakby mi odpuściło. Kciuki za dobre samopoczucie w ciąży![]()
Co Ty tak się nastawiasz pesymistycznie ? Dziewczyno nie nakręcaj się aż tak.Ja tak nie umiem,najbardziej boje sie ze poronie w nocy jak maz bedzie w pracy a 8 letni syn w pokoju obok.i sie nie bede w stanie nim zajac
No nie wiem, moje po dwójce dzieci nadal są mega mocne, tak że muszę pierwsze dwa dni spędzać na mieszance ketonalu z ibuprofenem. Mam mocne tyłozgięcie, które się nie wyprostowało, ani po jednym, ani po drugim.DziekiOd wielu osób słyszę, że po porodzie bóle menstruacyjne nie są już tak drastyczne. Bardzo na to liczę i przy okazji mam nadzieję, że dzidziuś to chlopiec i na mnie skończy się męka w naszej rodzinie
![]()
Witajcie!
Czy mogę do Was dołączyć?
Wczoraj robiłam test i wyszły 2 piękne kreseczki a dziś robiłam betę.... Z obliczeń wychodzi mi termin na 30 Październik.
Pozdrawiam
Witajcie!
Czy mogę do Was dołączyć?
Wczoraj robiłam test i wyszły 2 piękne kreseczki a dziś robiłam betę.... Z obliczeń wychodzi mi termin na 30 Październik.
Pozdrawiam
To chyba byłaś zmęczona po 3 dniach porodu co ? Aż mnie dreszcz przeszedł(7+6)
Cześć wszystkim.
Ja dziś ciąża bezobjawowa. Jedynie czuje podbrzusze ale to norma. Ma ktoś dziś wizytę? trzymać za kogoś kciuki ?;p
Ja rodziłam naturalnie. 2 dni się męczyłam w szpitalu z bólami z krzyża ale zero rozwarcia.Wody mi odeszły poczas masażu szyjki. W 3 dobie o 8rano podali mi kroplówkę i urodziłam o 12:40. Przez te 3 dni myślałam że pozabijam niektóre położne ale jakoś przeżyłam . Sam poród jak już się zaczęło wspominam miło
Mąż dzielnie koczował przy mnie![]()
Mnie tezteż zupy ciągną na potęgę. Nie mogę się doczekać aż powiem mamie o fasolce- bede miala cateringWitam się i ja. Przy drugim talerzu pomidorowej... [emoji15] tak mi zupy wchodzą. A od popołudnia już mi nic nie wchodzi.
Co do ciuchów ciążąwych to góra bez problemu. Lubię luźne ciuchy więc właściwie wszystkie z szafy nadają się na, ciążęale z dołem gorzej. Jestem szczupła, lubię obcisłe dżinsy i ledwo brzuch zacznie odstawać to od razu mi w nich źle. Więc spodnie muszę sobie kupić. A z kolei po porodzie na odwrót
w spodnie wchodziłam od razu za to z kolei góra musi być przystosowana do karmienia [emoji5] w lecie luzik, ale karmienie w zimowych swetrach nie należy do najwygodniejszych [emoji14]