Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja nawet nie wiem,cos mi tam mignelo 18 pazdziernik chyba.ale ja nie wyliczam bo ta ciaza duzo mlodsza jest wiec juz sie zakrecilam.w kazdym razie wczoraj wedlug usg bylo 5+5,wiec dzis jest 5+6 to jutro 6?
Ja bralam slub w 20 lat i urodziłam 2 mies przed 21 urodzinami. Rodzina się nie przejmuj pogadaja i przestanąJa dopiero powiem rodzinie tak w 10 tygodniu, żeby nie zapeszać... szczerze bardzo się cieszymy z partnerem mimo że trochę nas ta ciąża zaskoczyła. A mimo ze mieszkamy sami w innym mieście to boje się reakcji mojej rodziny bo pewnie będzie strach ze nie skończę studiów ( jestem teraz na 1 roku), ze to trochę za wcześnie .. Czy jest tu jakaś mama, która urodziła w wieku 21 lat ?![]()
U nas cisza. Wiedza znajomi z pracy bo pracujemy w jednej firmie. Kilka koleżanek. Nikt z rodziny. Mamy w wakacje wesele, poza tym nie będziemy się raczej widzieć wiec spróbujemy utrzymać w tajemnicy do konca. U nas 3 dzieci to juz duzo. Nie chce mi się słuchać opinii innych bo sama wiem co dla mnie najlepszeMnie tezteż zupy ciągną na potęgę. Nie mogę się doczekać aż powiem mamie o fasolce- bede miala cateringhahaha
A Wy juz komunikowalyscie oficjalnie? Czy nadal wybrani? U mnie wie oczywiscie mój luby (wczesniej niZ ja mialam objawy mowil ze na bank to juz), siostra i rodzice mojego
a ja tak sie boje czy wszystko ok ze czekam z ogloszeniem moim...
Gratulacje[emoji7][emoji7]Mam wyniki bety
11.02. - 368
13.02. - 728
15.02. - 1415
20.02. (DZIŚ) - 6719
Ja sie strasznie boje cc i niewyobrażam sobie jej mieć..jakoś tak ;(