Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tylko właśnie różnie ma z tymi jabłkami. Ogólnie je i mu nie szkodzą. A czasem mu nie podejdą. Może to zależy od rodzaju? A może od tego czy na pusty żołądek czy nie? Teraz zjadł kolację, wypił herbatę i poszedł spać. Osłabiony, ale już nie wymiotował od 4-5 h.@Czoperka możliwe, że mu jabłka nie służą. Mój nie mógł przez jakiś czas jeść cytrusów, a po fasolce szparagowej bardzo bolał go brzuch. Zdarza się. Może ogranicz. Z wiekiem może przejść. Jak on się teraz czuje? Poczekaj aż się zaczną elaboraty o konsystencji, kolorze i zapachu kupek [emoji23]
Większość przesiedzialamRzeczywiście chyba jabłka i może inne owoce nie służą mu. Oby już biedoczek nie wymiotował i żeby dał wam pospać w nocy
@dorzynka 11h w pracy? Ło matko Ty jesteś hardcore. Jak dziś jakbym miala iść do pracy to ni huhu.
Jestem jestem nie znikłamdzisiaj była nieplanowana wizyta na izbie przyjęć w szpitalu, ze względu na te plamienia. Może trochę panikuję, ale wole na zimne dmuchać. Teraz mogę dumnie przedstawić moją kruszynkę 1,5 cm oraz serduszko 180/min. Wiek odpowiada 8+0 a EDD przesunął się na 3 października. Dalej jestem na Duphastonie, tym razem 3x1, do tego nospa 2x1 i jeszcze magne B6. Tak się cieszę ze tam pojechałam i rozwiałam moje wątpliwości!
![]()
![]()
Witamy w naszym gronieWitam się i ja nieśmiało mam na imię Ania i chciałabym dołączyćtermin na 5 pazdziernika