Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, ja jestem umówiona z moją doktor że wystawi mi lekarz na NFZ z którym ona jest umówionaA jak dostane skierowanie na badania prenatalne od prywatnego lekarza to moge isc na nfz?
U nas tata może nie metal ale też cięższe rockowe klimaty,ale z powodzeniem je synowi wdraża,mój 4latek za to sam włącza sobie coś w stylu funku.![]()
Niby pomagają na mdłości, zakłada się je na nadgarstki.
No chyba że są wskazania,ja mam skierowanie że względu na poronienie i jakiś tak ginekolog zdecydowałaTak za darmo po 35 roku, chyba że prywatnie to już się płaci
Tylko właśnie po 35 roku jest że względu na wiek no i za darmo na NFZ. Ja się nie znam bo będę miała je pierwszy raz. Te w 13 tygodniu to wykonuje twój własny ginekolog a prenatalne to już wyższsi uczeni. Tak mi tłumaczyła ginekolog.No chyba że są wskazania,ja mam skierowanie że względu na poronienie i jakiś tak ginekolog zdecydowałaja mam 28lat. Jakos mi się wydawało że około 13 tyg było takie szczegółowe usg
Tylko właśnie po 35 roku jest że względu na wiek no i za darmo na NFZ. Ja się nie znam bo będę miała je pierwszy raz. Te w 13 tygodniu to wykonuje twój własny ginekolog a prenatalne to już wyższsi uczeni. Tak mi tłumaczyła ginekolog.
MamaLove ja mam bakterie