Zrobi na pewno, ale wiecie jak to jest [emoji16]
Ja bym jutro powtórzyła zwykły test, a potem ewentualnie na betę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobi na pewno, ale wiecie jak to jest [emoji16]
Zdrówka dla Ciebie :* na wirusówki generalnie nie ma leków. Łóżko, kocyk i herbatkahej pozdrawiam.... z łóżka . Przyszła do nie wirusowka i zwaliła z nóg. Głównie gardło i spływający katar. Byłam u lekarza, lecz rzecz jasna leków dla mnie nie ma. Dużo płynów i odpoczynkumam nadzieję że szybko przejdzie. Od dzisiaj mamy na weekend synka mojego męża z pierwszego związku, a to baaardzo absorbujące dziecko. W ten weekend również planujemy powiedzieć rodzinie.
Tak dziewczyny, ujawniajcie się!ja tez jestem za wątkiem prywatnym, lepiej się poznamy i będziemy kojarzyć
@Kordosia fajnie ze pappe mamy tak blisko siebieusg genetyczne u Ciebie tego samego dnia?
Mówiłam że znowu mieszam@amica chodzilo mi, ze mocno odczuwam, ze w ciazy jestem![]()
mnie wczoraj tak w miejscu gdzie właśnie teraz jest maleństwo tak pociagnelo jakby za pepowine że od razu sobie przypomniałam jak to było w ciąży 
. Nie wiem jak wy ale ja mam już taki brzuch 
Jaka figura mmmm... Fajniusi brzusio1. Przed ciaza.
2. Teraz na wciagnietym brzuchu.
3. Teraz na wciagnietym brzuchu.
4. Teraz na rozluznionym brzuchu.Zobacz załącznik 949790Zobacz załącznik 949792Zobacz załącznik 949793Zobacz załącznik 949794