Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie to wielkie korpo więc prezes to nawet mało mnie kojarzyTo pięknie ja tez się bałam, a prezes się cieszył jakby to on był ojcem tyle ze u mnie dopiero 1 ciąża i już trochę w tej firmie pracuje
I po wizycieByłam u innej Pani doktor- karta ciąży założona
pobrała też wymaz na bakterie- nie wiem czy coś ją zaniepokoiło, ale wzięła. oczywiście za wszystko trzeba zapłacić, aczkolwiek jakoś przeżyję- gabinet i sprzęt miodzio- Pani Doktor też bardzo konkretna. A więc 10+1, 3,5 cm, serduszko przesłuchane
kolejna wizyta za miesiąc jeśli nic mnie nie zaniepokoi.
Uffff. zostało powiedzieć w pracy. Myślę czy iść od razu za ciosem jutro i powiedzieć, że się dziś dowiedziałam, czy odczekać do "po weekendzie". niech to już będzie za mną bo osiwieję....
skonczonych 11? czyli starsza dzidzia niz z om?@dorzynka Faktycznie!
Przygotowywałam się na najgorsze, a zobaczyłam słodkie maleńkie skaczące Baby!!! <3 mam problem z wysłaniem wam filmiku, może łącze będzie lepszej jakości jutro to przyślę . Wszystko jest dobrze, nie było co prawda dokładnych pomiarów ale jak najbardziej wyglada na 11 skończonych tygodni![]()
@Xinak @dorzynka serdecznie gratuluję udanych wizyto ciąży powiedziałabym na Twoim miejscu jutro, aby mieć z głowy..
@gaga92 świetny pomysł z tymi tabelkami, jestem zdecydowanie za!Któraś pytała o uzupełnienie online, obawiam się że takiej możliwości nie ma..
@Sarna33 no to my niemalże sąsiadki, witaj![]()