Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, a we mnie wszystko krzyczy, że to chłopak. Łącznie z tym, że mam ochotę TYLKO na kwaśne i ostre: kapuśniaczek, żurek, kaszanka, ogórki, śledzie w occie. Odrzuca mnie od słodkiego. No i buzia jak pupcia niemowlaka, a dziewczynka podobno odbiera urodę. No nic może dowiem się 27ego.Moje pierwsze skojarzenie po spojrzeniu na foto... DZIEWCZYNKA![]()
Eee tam 3x piłam tylko wodę gazowana i żadne nie miało kolekJa też gustuję w gazowanej, a ponoć pljak się dużo gazowane go pije w ciąży, to dziecko ma kolki, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.
@Nanya gratuluje[emoji7] też od razu pomyslalam o dziewczynce nie wiem czemu[emoji6]
Właściwie ja jestem na zwolnieniu i moglabym się podjąć. Gorzej byloby z listą osób bo jest nas naprawdę dużo
Eee tam 3x piłam tylko wodę gazowana i żadne nie miało kolek
Jeżeli nie macie nic przeciw mogę ja być moderatorka, bylam już wiec dla mnie to nie problem. Tylko kto chętny drugi?
No to mamy dwie chętne@Czaata to nie chodzi o czas, raczej o osoby, które są dla was wsparciem i liderkami grupyBo moderatorka ma trochę profitów, ale mało dodatkowych zajęć
![]()
E to miiiityKurcze, a we mnie wszystko krzyczy, że to chłopak. Łącznie z tym, że mam ochotę TYLKO na kwaśne i ostre: kapuśniaczek, żurek, kaszanka, ogórki, śledzie w occie. Odrzuca mnie od słodkiego. No i buzia jak pupcia niemowlaka, a dziewczynka podobno odbiera urodę. No nic może dowiem się 27ego.