Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak mam czesto....Mnie boli całe podbrzusze, ale w chwili kiedy np. szybko idę lub zmieniam pozycję i się napinam. Lekarka powiedziała mi, że w ciąży to normalne.
Tak, od czasu do czasu sobie ssam rennie i jak ręka odjąłCzy was męczą zgagi? Ja już tak od tygodnia mam, prawie codziennie :/
Zawsze to jakieś wyjścieTak, od czasu do czasu sobie ssam rennie i jak ręka odjął![]()
Ja tez ide w rownym 13 ale z miesiaczki a dzidzia z usg ostatnio o tydzien starsza byla czyli byloby 14 tydz i to za pozno? bo sie zestresowalam@dorzynka super ze udało się powiedzieć i szefowa po ludzku się zachowala
Co do prenatalnych badań to mam dopiero w 13tyg i boje się czy to nie ciut za późno. Niby 13+6 jest ok ja bede miała równo 13 ale jak coś zle wyliczyłam? Eh, ale wcześniejszych terminów już nie było a zależało mi żeby pójść do tego lekarza bo w pierwszej ciąży u niego byłam i byłam bardzo zadowolona, jeden z lepszych specjalistów w Polsce...
Ja biorę doppelherz mama activ premium - mój lekarz powiedział, ze mogę go brać już do końca ciąży. On ma już w sobie kwas foliowy i generalnie ma dość dobre opinieJa mam smaka na kwaśne, kupiłam całe opakowanie kiwi i czekają na obranie. No i ostre, a po jednym i drugim mam mega zgagę.
@Keejti-93 mam ten sam problem, nie jem odkąd pamiętam prawie żadnych warzyw i mam wyrzuty że dziecko ma za mało witamin. Kupiłam dzisiaj prenatal uno, piję zdrowe soki ale wciąż myślę że to za mało.
Tak dobre opinie ma. Ja czytałam na stronie pantabletka porównanie składów i kilka fajnych byłoJa biorę doppelherz mama activ premium - mój lekarz powiedział, ze mogę go brać już do końca ciąży. On ma już w sobie kwas foliowy i generalnie ma dość dobre opinie![]()