Andziabn
Fanka BB :)
Uwielbiam Ustroń jest pieknyA to Ustroń dziśbyliśmy z rodzicami spacerować tam gdzie prawie co weekend za mlodu
nie rozumiem bumu na Wisłe kiedy Ustroń jest dużo piękniejszy
![]()
akrimjoch kciuki mocno zacisniete będzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwielbiam Ustroń jest pieknyA to Ustroń dziśbyliśmy z rodzicami spacerować tam gdzie prawie co weekend za mlodu
![]()
Witam nową koleżankę.Witam Was dziewczyny! Jestem tutaj nowa.
U mnie obecnie 9+6. Kolejna wizyta dopiero 2 kwietnia. Termin porodu wg ostatniego usg 13.10.
Na ostatniej wizycie okazało się ze pojawił się krwiak i kosmówka zaczyna się odklejać. Nakaz polegiwania i zero dźwigania. Ginekolog twierdzi że takie krwiaki zdarzają się "często gęsto" i na kolejnej wizycie może nie być po nim śladu jeśli będę się oszczędzać.
To moja druga ciąża, w domu 16 miesięczny synale w tej ciąży jakoś złe przeczucia mnie nie opuszczają
jeszcze raz witam i każdej z Was życzę dużo spokoju i siły, obyśmy wszystkie zostały szczęśliwymi pazdziernikowymi Mamami
Ja bym zrobiła posiew i nawet do rodzinnego poszła z wynikami.Odebrałam właśnie wyniki badań i wyszło, że w moczu mam bardzo liczne bakterie i liczne fosforany... Czuję się dobrze, nic mnie nie boli i nie piecze, czy to możliwe, że mam jakieś zapalenie? Iść jeszcze na posiew? Wizytę u mojej lekarki mam dopiero 5 kwietnia a jeszcze teraz jest na urlopie
Nadzieja jest najważniejsza! Trzymam za Was kciuki.Dzieki dziewczyny.kciuki sie przydadza. To z ciaza blizniacza to tylko przypuszczenia, teraz po fakcie trudno cos stwierdzic. Jeszcze krwawie ale juz mniej. Ale straszne to bylo przezycie. Bylam pewna ze juz po. Ale jak zobaczylismy ruszajacego sie fasolka z mezem to sie poryczelismy. Nie pozostaje nic innego jak byc dobrej mysli.
Ja od kilku tygodni mam z tym problem, szczególnie rano.Dziewczyny u mnie 9+6.
Czy Wam też dokucza ogromny ból krzyża? U mnie to jedyny niepokojący objaw
Super wieści!Cześć! na weekend zamilkłam ale tylko dlatego że w piątek padłam z nosem w książce, której nie zaczęłam czytać. Wczoraj myślałam, że rodzice przyjadą i im powiem. Ale siostra mi się wygadała, że mama 12go czekała aż w jej urodziny przyjadę i niespodziankę jej zrobię a mnie nie było. że się zawiodła... że jedna córka daleko a ta co blisko miała w nosie... podcięło mnie to i postanowiłam po konsultacji z siostrą, że Mahomet nie przyjdzie do góry to pojadę do niej i kij z tym, że nie ma nastroju. Zabrałam prezent, kupiłam ogromny bukiet tulipanów z hiacyntami, ciasto kawowe i pojechałam do rodziców. Taty nie było. mama marudząca że czekała 12.... no i się popłakała więc jej mówię, że kocham ją ale miałam trochę na głowie i daję jej zdjęcie. popłakałyśmy razem
No i wiecie co?! myślałam z siostrą że mama będzie marudzić, że słabo go znam (oni mojego partnera tak nie za bardzo bo poprzedni był jak syn....), że nowe stanowisko a ja ciąża. a jednak znamy rodziców czasem mało
Mama się tak ucieszyła, że gadałam chyba ze 3 godziny wszystko po kolei co się działowczoraj obiadek i spacer i naleśniki w ulubionej knajpce
a tata nie skomentował tylko się trochę wzruszył, ale on ma taki cichy charakter...
kazali mi zostać do dziś i rano "dla dzieci" śniadankopotem spacer
A najlepsze to, że moja siostrzenica - córka chrzestna lat 8,5 jest w szpitalu i moja siostra skoro rodzice wiedzą - powiedziała młodej że jestem w ciąży. dzwoni Maja: Ciocia? jesteś w ciąży? a załatwisz, żeby to była dziewczynka? ja kuzynów mam już za dużo! - a weźmiesz ślub z Wujkiem? I dostanę zaproszenie? No i na KRZCINACH też chcę być. a potem całemu szpitalowi chodziła i opowiadała, że jej ciocia jest w ciąży
Także pewnie pół Poznania już wieHahaha
Witam nową brzuszkową koleżankę![]()
Trzymam kciuki żeby było już tylko dobrze !
Bardzo lubimy Ustroń, mniej tłoczno niż w Wiśle.A to Ustroń dziśbyliśmy z rodzicami spacerować tam gdzie prawie co weekend za mlodu
![]()
Super zdjęcie!Ja tylko na chwile sie pochwalic, ze rosniemy Dziewczyny czytam Was i wspieram mocno!
@akrimjoch jestem serduchem z Toba! Zobacz załącznik 952561
Wiesz, wszystko zależy od tego jak duży bagaż weźmiesz hehe@Czoperka wyjątkowo jedziemy tym razem. Bilety na samolot były mega drogie. I postanowiliśmy za cenę jednego biletu wynająć 7osobowe auto na nieco ponad tydzień. Na lotnisko takiej wałówki nie weźmiesz [emoji12] auto to koszt jaki ponosimy za każdym razem. Bo nawet z lotniska, już na miejscu potrzebujesz. Ale jak wynajmuję koło domu, to duże, by nam było wygodnie w drodze do. Z małym dzieckiem potrzebujesz jednak sporo ze sobą zabrać. Zawsze biorę córci łóżeczko turystyczne, spacerówkę, dmuchany basenik. A tak dodatkowo to wiadomo: dzieciaków kamizelki do pływania, zabawki, młodego deska do „surfingu”, płetwy, maski, namiot plażowy, parasol, jeden leżak (oni mogą dobie siedzieć na hotelowych, ja lubię mój [emoji12]), lodówka turystyczna, dwie walizki i pewnie coś tam jeszcze [emoji43][emoji33][emoji23]
Nie bylo widac drugiej fasolki, ale jakos w tw opcje ciexko mi uwierzyc. Bardziej sie boje ze to jednak byly wody z dzidzi.@akrimjoch
Ale mnie zmartwiłaś jesteśmy w tym samym czasie. Ważne że jest serduszko bijące. A wcześniej nie wykrywali drugiej fasolki na usg?