Czaata
Fanka BB :)
Super wieści! Dużo zdrówka!Hej dziewczyny. Dzidzia zyje. Krwawienie ustalo. Leca resztki. Wychodze do domu z zaleceniem lezenia. Dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow. Pomoglypatkapateczka wizytujemy dalej razem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wieści! Dużo zdrówka!Hej dziewczyny. Dzidzia zyje. Krwawienie ustalo. Leca resztki. Wychodze do domu z zaleceniem lezenia. Dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow. Pomoglypatkapateczka wizytujemy dalej razem
![]()
Ja śpię jak zabita, na siusiu wstaję, ale od razu zasypiam, ja to taki życiowy śpioch. Współczuję bezsenności.9+0
Witam się, nie ma to jak obudzić się o 4 i nie móc zasnąć.....
Ptaszki na dworze już śpiewają, czuć wiosnę 
Kciuki za dziś wizytujace![]()
Wizyta o 13, także jeszcze muszę poczekać.11+0
Witam się i ja![]()
@Czaata kciuki za wizytęczekamy z niecierpliwością na relacje.
@25_pixels oj to nie dobrze z chorobą córci, akurat przed samym wyjazdem.. Oby jej się nic poważniejszego nie rozwinęło!
@Liza współczuję problemów ze spaniem.. Ja to jak się kładę to jak kamień, ani na siusiu nie wstaje ani nic podobnego, wczoraj koło 24 się położyłam, bo psa musiałam jeszcze wykąpać, a teraz jak przed 6:00 budzik dzwonil to ledwo się zwlekłam z wyrka.
A wiadomo coś może w kwestii wątku zamkniętego?