reklama

Październikowe mamy 2019

Pani Gin stwierdziła, że dobrze że boli, ma boleć i będzie boleć... i co ja sobie myślałam będąc w ciąży[emoji19] No serio.... Zobaczyła wyniki, powiedziała że wszystko jest prawidłowe i następny krok to usg i test papp-a i/lub test panorama który kosztuje w Medicover 2500 PLN... na pytanie co polecałaby w moim przypadku (33 lata) powiedziała że poinformowała o obecnych opcjach a wybór należy do mnie. To co wybiorę mam zrobić do 14 tygodnia i dowodzenia... Zmieniam lekarza ...

reklama
Ja już po wizycie, wszystko w porządku, kolejna nlza 3 tygodnie już po prenatalnych. :)
Czesc dziewczyny.
Ja dopiero teraz bo z rana mnie mama nawidziła. Chate ogarneła jedzenia narobiła, nawet ciacho zrobiła. A jak tylko leze:sad: no nic trzeba to trzeba.
Zycze udanych wizyt. Czekam na wiesci jakbym to ja miala isc:), ale to takie fajne uslyszec dobre nowiny.
Mama na medal!
Hej ho. Ja dziś w pracy ledwo żyje. Mało spałam w nocy bo luby przyjechał z delegacji dosłownie na parę chwil i szkoda spać jak można mieć kochana osobe obok. Ja się powoli oswajam bo coś mi intuicja mówi że to będzie syn. Czuję się jakbym czekała na prezent na urodziny :)
Dziś idę na urodziny do przybranego wujka. Ma 60tke. Zna mnie to 30 lat czyli od urodzenia a teraz będzie nowe pokolenie. Wiem że się wzruszy :) moja mama już tupie zeby przekazać dobre wieści :)
Też bym korzystała!
Cześć dziewczyny:)
Ja też jestem przyszłą październikową mamusią i postanowiłam do Was dołączyć. To moja pierwsza ciąża i nie ukrywam, że jest duży stres tymbardziej, że od wczoraj pojawiło się u mnie niewielkie plamienie. Byłam z mężem u lekarza, z dzidzią na razie wszystko ok a ja dostałam duphaston. Pozdrawiam wszystkich, postaram się nadrobić wszystkie posty ale może być ciężko;)
Witaj, trzymam kciuki!
Chyba pierwszy raz w tej ciąży tak się nie mogłam doczekać obiadu jak dziś :D może nie wygląda Ale jak smakuje :)Zobacz załącznik 953070
Mniam! Jadłabym!
Dostałam zaproszenie do grupy zamkniętej wy również?
Ja też.
Pani Gin stwierdziła, że dobrze że boli, ma boleć i będzie boleć... i co ja sobie myślałam będąc w ciąży[emoji19] No serio.... Zobaczyła wyniki, powiedziała że wszystko jest prawidłowe i następny krok to usg i test papp-a i/lub test panorama który kosztuje w Medicover 2500 PLN... na pytanie co polecałaby w moim przypadku (33 lata) powiedziała że poinformowała o obecnych opcjach a wybór należy do mnie. To co wybiorę mam zrobić do 14 tygodnia i dowodzenia... Zmieniam lekarza ...
Mało sympatycznie.

Masakra..... Współczuję, dobrze że ja na taką nie trafiłam... A te testy pappa to poruszany był już temat, ja nie robię, niepotrzebny stres (mam 31 lat)

Masakra..... Współczuję, dobrze że ja na taką nie trafiłam... A te testy pappa to poruszany był już temat, ja nie robię, niepotrzebny stres (mam 31 lat)

Wiem, czytałam o pappa. Mimo wszystko się zastanawiam. Skoro mam w pakiecie Medicover to chyba zrobię mimo wszystko. Co do gin, od początku mi nie leżała[emoji20] Na szczęście prywatnie poszłam do OMED (Warszawa) i tam wszystko szczegółowo mam opisane, wytłumaczone i po kolei zanotowane co trzeba w następnej kolejności robić. Gdyby nie ten pakiet w Medicover z pracy to trzymałabym się od nich z daleka [emoji19]
Bóle już mniejsze. Wracam do domu i od razy do łóżka żeby maleństwo odpoczęło i więcej nie marudziło [emoji846] Zastanowię się nad pracą zdalną jutro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry