Dziewczyny a jak tam z Waszymi brzuszkami? Do najszczuplejszych nie należałam przed tą ciążą ale mam wrażenie że już wyraźnie mi się zaokrąglił. A to dopiero 11+5....
U mnie 12 a jeszcze nic nie widać... pewnie niedługo wyskoczy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a jak tam z Waszymi brzuszkami? Do najszczuplejszych nie należałam przed tą ciążą ale mam wrażenie że już wyraźnie mi się zaokrąglił. A to dopiero 11+5....
GratulacjeNo dobra skoro mam czekać to już tu się pochwale [emoji16]
Tak dla pewności przed wyjazdem wskoczyłam dziś na wizytę i maleństwo rośnie pięknie podwoiło swoje rozmiary przez 2 tyg. wiec ma 52mmi według USG 11t7d No i lekarz powiedział ze jakby miał coś gdybać to pomiędzy nogami wyglada na chłopaka ale jeszcze nie potwierdza
Zobacz załącznik 953156
@JoaSaw82 super wiesci. 11t 7d to 12 t.
Cis mi się przestawiła cyferka [emoji16] miało być 11t6d
termin na 2 pazdz?Aaaa cudo, super wieściNo dobra skoro mam czekać to już tu się pochwale [emoji16]
Tak dla pewności przed wyjazdem wskoczyłam dziś na wizytę i maleństwo rośnie pięknie podwoiło swoje rozmiary przez 2 tyg. wiec ma 52mmi według USG 11t7d No i lekarz powiedział ze jakby miał coś gdybać to pomiędzy nogami wyglada na chłopaka ale jeszcze nie potwierdza
Zobacz załącznik 953156