Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy! Ja też plamilam ale jednorazowo, poszlam na wizyte okazało się ze krwiak i kosmowka sie odkleja. Moja pani doktor mówi że jak przyjde 2 kwietnia na wizyte to może nie być po tym śladu. Dostałam nakaz oszczędzania się i duphaston 2x1. Powodzenia, wiem że będzie dobrzeBłagam trzymajcie kciuki...jade zaraz do lekarza![]()
Trzymam mocno. Będzie dobrze [emoji8]Błagam trzymajcie kciuki...jade zaraz do lekarza![]()
@Xinak witaj w klubie, mam dokładnie to samo. Bierz duphaston, dużo odpoczywaj w pozycji leżącej i wtedy musi być dobrzeDzięki dziewczyny za dodanie otuchy... 6mm krwiak, lekarz coś jeszcze mówił o rozwarstwieniu czy odklejaniu kosmówki (przyznaję, w emocjach nie zwróciłam aż takiej uwagi). Mam łykać duphaston 3x dziennie i się oszczędzać. Serduszko ładnie pukało i wg crl jest 7+3, wg om 8+0 więc rośnie. Zaraz ogarniam pranie i jadę do rodziców bo mieszkając samej ciężko się oszczędzać.
@Krateczka trzymam kciuki żeby i u Ciebie było wszystko dobrze, właśnie poczułam ile to stresu. Musi być dobrze
@Xinak u Ciebie skrzep a u mnie test na toxo wyszedl dodatni tzn. Swieze zakazenie... (chyba...)