Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie to wyglądało jak zwykle USG tyle że dłużej trochę, dostałam zdjęcie z wypisanymi wymiarami i tętno płodu i wyniki z tego USG wpisała do karty ciąży po raz pierwszy, rzebym nie zapytała czy to są te badania prenatalne to bym chyba nie wiedziała. Chodzę na NFZ i badanie było za darmo, może u Ciebie tez juz było takie USG a się nie spatrzylas że to prenatalne?Wszystkie dziewczyny macie badania prenatalne? Powinny być wskazania z tego co czytałam a większość która teraz się udziela jest już po albo przed a u mnie lekarz nic nie wspominał i zgłupiałam
Ja też już po prenatalnych i wiem że będzie synekWłaśnie jestem po prenatalnych z Dzieciątkiem wszystko oki, nie ma rzadnych zastrzeżeń ale pani doktor powiedziała że na płeć za wcześnie 13tydzien 2 dzień to może rzeczywiście zawczesnie. Piszcie dziewczyny jak tam u was?
Hej ojej, to faktycznie dość duże ryzyko. Współczuję serdecznieHej, jestem w tym wątku nowa. Dzidzia prawdopodobnie urodzi się na koniec października, ewentualnie sam początek listopada.
Jestem po badaniach prenatalnych i niestety jest bardzo źle ZD 1:31, zespół Edwardsa 1:162. Badania miałam w ramach pakietu w Medicover, na NFZ bym się nie łapała (mam 27lat). Pewnie niedługo amniopunkcja![]()