Ja narazie jestem nastawiona na naturalny ale zobaczymy czy mi nie przejdzie z czasem@Remi2019 ja nawet nie myśle o porodzie sn tylko i wyłącznie cc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja narazie jestem nastawiona na naturalny ale zobaczymy czy mi nie przejdzie z czasem@Remi2019 ja nawet nie myśle o porodzie sn tylko i wyłącznie cc![]()
Nieśmiało dołączę.
Tez będzie październik data na 8.10 ale będzie cesarka najpewniej wyznaczona na 1.10.
Ja też nie znam płci a USG robione mam przy każdej wizycie i na NFZ tylko zdjęć nie dają dali pierwszy raz potem na prenatalnych między 11 a 14 tc teraz pewnie dostanę z połówkowego ok 20 tc i jeszcze jedno obowiązkowe jest w 3 trymestrze obowiązkowo powinny być 3 + te pierwsze na pierwszej wizycie. Jak już u Ciebie 15 tydzień to raczej miałaś prenatalne u mnie ono dużo się nie różniło od zwykłego USG i jak wszystko było w porządku to jest oki. Jak maluszek zdrowy nie ma czym się martwić różni doktorzy różne praktyki ważne rzeby dzidzia zdrowa była:-)A ile macie robionych badań USG? Nie było mnie trochę na forum i tak czytam i niemal każda z Was pisze, że miała badania prenatalne i już zna płeć. Mi takich badań nikt nie zlecał a co do płci dowiedziałam się że będzie można ją poznać na USG połówkowym około 20 tygodnia. Jak jest z tym u Was?
Ja tez mimo 17 tygodnia nie znam jeszcze płci maluszka. A wizyty mam co dwa tygodnie i za każdym razem USG. Mam nadzieje ze teraz 25 kwietnia cos się dowiemy a jak nie to licze na polowkowe które mam 9 maja.Ja
Ja też nie znam płci a USG robione mam przy każdej wizycie i na NFZ tylko zdjęć nie dają dali pierwszy raz potem na prenatalnych między 11 a 14 tc teraz pewnie dostanę z połówkowego ok 20 tc i jeszcze jedno obowiązkowe jest w 3 trymestrze obowiązkowo powinny być 3 + te pierwsze na pierwszej wizycie. Jak już u Ciebie 15 tydzień to raczej miałaś prenatalne u mnie ono dużo się nie różniło od zwykłego USG i jak wszystko było w porządku to jest oki. Jak maluszek zdrowy nie ma czym się martwić różni doktorzy różne praktyki ważne rzeby dzidzia zdrowa była:-)