Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nigdy nie korzystałam z takiej soli. Ale skoro nie ma większych przeciwskazań to nad czym się zastanawiać, nie ma co się doszukiwać![]()
Niby tak z tym doszukiwaniem,ale w naszym stanie każda ma jakies niepokoje czy obawy czasem nawet w błahych sprawach,także mam nadzieję ze nie tylko ja miewam paranojeNigdy nie korzystałam z takiej soli. Ale skoro nie ma większych przeciwskazań to nad czym się zastanawiać, nie ma co się doszukiwać![]()
Niby tak z tym doszukiwaniem,ale w naszym stanie każda ma jakies niepokoje czy obawy czasem nawet w błahych sprawach,także mam nadzieję ze nie tylko ja miewam paranoje
Ja mam tak samo na wszystko tak uważam, sprawdzam... Boję się że jakoś zaszkodze.
Ale szczerze wam powiem że czasami zastanawiam się czy ja faktycznie jestem w ciąży przez to że nie mam jakiś silnych objawów i nic mi nie dolega. Przez to że brzuszek zawsze miałam to nie widzę też tego ciążowego heh