reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
To super,że córka zdrowa oby do końca! :))
Pewnie każda się stresuje,ale nie ma co o tym teraz myśleć tylko trzeba cieszyć się ciąża:) przyjdzie jeszcze czas,że będziemy często o tym myśleć haha
Dzień dobry :)
My już po wizycie u lekarza :)
Mała ok, rośnie sobie :)
Dziś po spotkaniu z położną :)
Kolejna wizyta 3 lipca, kolejne spotkanie z położna i pogaduszka o porodzie i karmieniu - omg tego boję się jak cholera :(
Miłego dnia :)

Ja sobie znalazłam ostatnio na allegro 2 sukienki, używane, ale jak nowe. I tylko 58zl za obie. Teraz wyszukuje okazje, znalazłam wyprawkę dla malucha za 30zl w okolicy na olx :) dzieci tak szybko rosną, nie zdążą nic zniszczyć. Nie mówię, że nowych nie kupuję , ale nie skreślam używanych. A jakie Wy macie zdanie? :)
Ja też mam takie zdanie, chociaż łatwiej mi to przyjdzie, bo całą wyprawkę dostałam już od siostry po jej córeczce. Bardzo ładne, jak nowe, głównie z Lela Blanc i Grobag

Hej, czy macie też problem z kłuciem w okolicy wzgórka łonowego? Dzisiaj strasznie mnie męczy jakby co chwilę szpilkę mi ktoś wbijał. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień, ale zastanawiam się czy nie przełożyć na wcześniej

Hej, czy macie też problem z kłuciem w okolicy wzgórka łonowego? Dzisiaj strasznie mnie męczy jakby co chwilę szpilkę mi ktoś wbijał. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień, ale zastanawiam się czy nie przełożyć na wcześniej
Może to kolka ciążowa?
Mówiłam dzisiaj na wizycie że mialam ostatnio ból brzucha, klucie i moj lekarz stwierdził że mogła to być kolka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry