Loli05
Fanka BB :)
Mi sie tez satwial pare dni temu,nie wiem od czego to i czy to jest ok?odpoczywaj ile sie da!Hej,ja dziś jestem mega osłabiona leżę póki moge. Wczoraj późnym wieczorem stawiał mi się brzuch dosyć mocno. Wzięłam magnez i zasnęłam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi sie tez satwial pare dni temu,nie wiem od czego to i czy to jest ok?odpoczywaj ile sie da!Hej,ja dziś jestem mega osłabiona leżę póki moge. Wczoraj późnym wieczorem stawiał mi się brzuch dosyć mocno. Wzięłam magnez i zasnęłam.
Hej dawno tu nie wchodziłam:
Witam nowe mamusie [emoji16]
Nadzieja trzymam kciuki by wszystko było Ok
Ja mieszkam w Gdyni i pracuje- typowo biurowojeszcze rok temu miałam własny biznes ale zrezygnowałam
i wyszło mi na dobre bo w styczniu podpisałam umowę na czas nieokreślony ( No troszkę mi się udało ).
Poza tym jestem dość aktywna fizycznie- trenowałam triathlon- w planie miałam zawody w czerwcu (No cóż) teraz zamierzam nadal jeździć na rowerze- jeżdżę w domu wiec raczej nic mi nie grozi.
Poza tym u mnie szalony okres bo ze względu na ciąże przesunęliśmy ślub ( jestem po rozwodzie) i zostało mi 3 tyg.
Dziś ide na próbny makijaż.
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim
Też mam problem z pryszczami . Nawet jako nastolatka nie miałam a teraz takie rzeczy . Może znak na dziewczynkę?Nareszcie dobrnelam do końcauff
Nadzieja czyli jednak jest nadzieja! To świetnie. Trzymamy kciuki
Kora gratuluję bijącego serduszka
Klaudia powodzenia na wizycie i daj znać po
I nie wiem co tam jeszcze [emoji14]
U mnie mdłości od wczoraj, ale bardziej z rana i nie są jakieś strasznie dokuczliwe. Bynajmniej na razie.
Pazdziernikowe_love akurat z tych mdłości to należy się cieszyć [emoji14] chociaż wiem, że człowiek się nie komfortowo czuje.. Ale co mają powiedzieć dziewczyny, które np przez 3 miesiące albo dłużej wymiotuja kilka razy dziennie.. Mam taką koleżankę w pracy, która jest w ciąży z bliźniakami i w zasadzie od samego początku zwolnienie i opowiadała że śniadanie je na przystanki bo co przekąsi to leci zwrócić i tak w koło..
Mnie wkurza, że co trochę mi na twarzy jakieś syfy wyskakują.. :/
U mnie akurat pryszcze przed @ raczej dość często się zdarzaly, z resztą nawet teraz przed terminem @ zaczęły wyskakiwac i już byłam pewna, że okres się pojawi. Ale taka ilość ich jest, że masakra i co trochę nowe się pojawiają..Też mam problem z pryszczami . Nawet jako nastolatka nie miałam a teraz takie rzeczy . Może znak na dziewczynkę?
U mnie też dzieci w przedszkolu, mąż w samolocie, a ja przerwa na kawębyleby tylko przetrwać ten tydzień...
JoaSaw82 wow triathlon! A startowałaś już kiedyś? My z mężem co roku w maju biegniemy półmaraton górski, ale od początku widziałam że w tym roku nie pobiegne. No chyba że jakiś odcinek. Na rowerze też jeżdżę prawie codziennie, bo to nasz główny środek transportu. I jeszcze ciągne przyczepke z dziećmi
Kora152, super, gratulujęno to masz teraz spokojną głowę
![]()
Ja bez syfków na szczęście [emoji16] cała młodość się z nimi męczyłam.Mnie wkurza, że co trochę mi na twarzy jakieś syfy wyskakują.. :/
Mnie właśnie przed okresem sporadycznie pryszcze wyskakiwaly nie wiem czy to zasługa ovarinu bo bralam go przez rok.U mnie akurat pryszcze przed @ raczej dość często się zdarzaly, z resztą nawet teraz przed terminem @ zaczęły wyskakiwac i już byłam pewna, że okres się pojawi. Ale taka ilość ich jest, że masakra i co trochę nowe się pojawiają..
Może tak być [emoji14] ponoć dziewczynki zabierają urodę mamie![]()