• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2019

Żebyś mnie zabiła to nie wiem bo to bylo takie niespodziewane usg bo ja poszłam tylko po recepte a on mi przy okazji zrobił też USG. Ale idę w czwartek na już od dawna zaplanowane konkretne badanie wiec juz wszystko będę miała zapisane na wydruku :)
Aaaa:) chyba zw tak to odrazu się pochwal:) na pewno też dzidzia urośnie;)

reklama
25 pixels, to termin byś miała na 17 października?

Motylek, powinien Ci wyjść:) ja zrobiłam dzień przed terminem okresu o 21, musiałam wypić szklanke wody by sie zmusić do siusiania i byla druga krecha :D potem jeszcze 2 testy w następnych dniach i też wszystko pozytywne :)

reklama
Ale te objawy w ciąży bywają przewrotnie.. Jeszcze parę dni temu po całym dniu w pracy wracałam głodna jak wilk i w pracy co trochę piłam coś, albo chociaż zwilżalam usta, bo Sahara taka, że aż usta pierzchly, a dzisiaj przez 8 godzin nawet jednego kubka herbaty nie wypiłam, zjadłam jednego wafelka ryżowego i poskubalam słonecznik solony a teraz wróciłam i podgrzewam sobie obiad, ale nie mam jakiegoś uczucia głodu wielkiego..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry