Też mam kolejną 11 marcai teraz cała serię badań do zrobienia.
Ja mam tylko chyba 4 do zrobienia , grupa krwi , hiv i coś tam jeszcze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też mam kolejną 11 marcai teraz cała serię badań do zrobienia.
Dzięki za słowa wsparcia bo tez się tym denerwuje czy to teraz będzie i czy wszystko z nim dobrze ajjj napisze jutro jak będę po wizycie ale mam późnym wieczorem. A ty kiedy masz kolejna wizytę ?U mnie lekarz akurat nie puszcza dźwięku na tak wczesnym etapie ale spokojnie widać na monitorze jak bijetakie maleństwa szybko rosną tydzień temu było tak a możliwe że już jest tak samo jak i u mnie
![]()
To ja chyba z 11..w tym grupa krwi ponownie.Ja mam tylko chyba 4 do zrobienia , grupa krwi , hiv i coś tam jeszcze
Super ! Mi wyszło ze dziewczynka ciekawe czy to się pokryje z prawdaLink do: Kalkulator płci dziecka - Poznaj płeć już teraz z Dzidziusiowo.pl
Ale znalazłamwyszło mi że chłopczyk
sprawdzałam bliskie osoby i sie chiński kalkulator pokrywa;D
Ktoś robił?
Też mi wyszedł chłopczyk [emoji14] ale przy poprzedniej ciąży też miny wyszedł chłopiec więc chyba średnio się sprawdzaLink do: Kalkulator płci dziecka - Poznaj płeć już teraz z Dzidziusiowo.pl
Ale znalazłamwyszło mi że chłopczyk
sprawdzałam bliskie osoby i sie chiński kalkulator pokrywa;D
Ktoś robił?
Ja dużo badań robiła po powrocie zagranicy i pewnie dlatego są jeszcze aktualne i nie musze .To ja chyba z 11..w tym grupa krwi ponownie.
A ja wyliczylam z tym naszym ostatnim terminem okresu termin na 5.10Kora152, u mnie owulka 10 stycznia
Już jutro wam napisze o moich wymiarach i o wszystkimdata 3.10. Jest wyliczona przeze mnie co prawda. Ciekawe czy lekarz ją potwierdzi
Ja w czwartek bo ta wczoraj była całkowicie nie planowanaDzięki za słowa wsparcia bo tez się tym denerwuje czy to teraz będzie i czy wszystko z nim dobrze ajjj napisze jutro jak będę po wizycie ale mam późnym wieczorem. A ty kiedy masz kolejna wizytę ?