Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj jutra pracuje do soboty i nie mam kiedy a mieszkam w Niemczech i tu nie słyszałam by robili ;/ Czas mi chociaż do niedzieli zleci, juz sobie poczekam bo i tak nie mam w pracy glowy do myslenia o tymWitaj Paulina, ja również nie mogłam doczekać się testowania wiec postanowiłam 3 dni przed iść na Betę hcg i to był dobry ruch.
Wiec jeśli nie możesz się doczekać to może lepiej iść na Betę i będzie jasne![]()
Owulacje mialam 3 lutego (mam bolesne dlatego wiem) plus mierze temperature czyli jest dzisiaj 9 dzień poKora, u nas się chiński nie pokrywa
Paulina97 to zależy kiedy była owulacja. Ja trzy dni przed spodziewanym @ już miałam bladą kreskę
25_pixels no doleciały do nas słuchy że -40 byłow Polandii na południu tyle śniegu to pestka, dzieci maszerują do szkoły, nie ma zmiłuj
![]()
25pixels, czyli z wakacji w PL nici ?
Ja nie wiem kiedy dokładnie miałam owu, bo mam bezobjawowe. Ale mam dość regularne cykle. Wg apki test zrobiłam 11 dni po owulacji.Owulacje mialam 3 lutego (mam bolesne dlatego wiem) plus mierze temperature czyli jest dzisiaj 9 dzień po