Mi nawet woda dziwnie smakujeJa od pierwszych dni ciąży mam problem z wyczuciem soli, cukru, pieprzu i ostrości [emoji57] Mój M. jakoś dzielnie to znosi. A w weekend czuje ze ugotuje kwaśnicę góralską [emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi nawet woda dziwnie smakujeJa od pierwszych dni ciąży mam problem z wyczuciem soli, cukru, pieprzu i ostrości [emoji57] Mój M. jakoś dzielnie to znosi. A w weekend czuje ze ugotuje kwaśnicę góralską [emoji1]
Mi gazowana posmakowala [emoji16]Mi nawet woda dziwnie smakuje![]()
Ja też gustuję w gazowanej, a ponoć pljak się dużo gazowane go pije w ciąży, to dziecko ma kolki, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.Mi gazowana posmakowala [emoji16]
Mi jakiś czas temu dokuczał ból gardła i po konsultacji z laryngologiem oraz ginekologiem stosowałam płukanki z woda ustleniona oraz tabletki na gardło *spam*. 3 dni i przeszłoZ tym nie stresowaniem nie jest łatwo. Cały czas czuję że wszystko jest dobrze jednak zdarzają się ataki paniki.
Co polecacie z domowych sposobów na przeziębienie? Szczególnie dokucza mi ból gardła a miód nie pomaga...
Ja przy pierwszej ciazy zalewalam sie colą... Zero kolek u mlodego.Ja też gustuję w gazowanej, a ponoć pljak się dużo gazowane go pije w ciąży, to dziecko ma kolki, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.
No to nie ma w tym prawdy [emoji23]Ja przy pierwszej ciazy zalewalam sie colą... Zero kolek u mlodego.