OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Mi obojętne
Poprę każdego
Poprę każdego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję gotowość jesli grupa to popiera![]()
Czy ciebie z alko tez odwiedzić??? Jak we wrześniu a pierwsze komunie to w grudniu ? Ja cie krece co sie dzieje ale te nasze dzieciaczki będą się rodzić w dziwnym roku
Czy ciebie z alko tez odwiedzić??? Jak we wrześniu a pierwsze komunie to w grudniu ? Ja cie krece co sie dzieje ale te nasze dzieciaczki będą się rodzić w dziwnym roku
Chyba żartujesz:-)Slyszalam dzis plotki(tzn. Czytalam), ze wyszla rekomendacja Watykanu dotyczaca przeniesienia wielkanocy na wrzesiengdzie ja we wrzesniu bazie znajde
![]()
Jak będziecie robic wątek zamknięty to pamiętajcie o mnie. Bo na pewno jeszcze zajrzę, ale widzę że atmosfera nadal gęsta bywa a stresów i tak dużo więc jeszcze sobie z bobo zaczekamy na lepsze czasy [emoji23]
Chyba żartujesz:-)
Ale ze już nic nie można dodać???