Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Droga moja,pomysl że pewne rzeczy nie spotykają nas bez powodu (Myślę że wiesz co mam na mysli)
Myślę, że swoimi postami nikogo nie obraziłam.Przepraszam ,ale ja też nie mam ochoty peewnych tematow które są tu roztrzasane czytać, forum ma dotyczyc ciąży i mieć pozytywny wydźwięk, i kazdyvpoglad powinien byc uszanowaby czyż nie tak? Jeśli każda z nas by o tym pamiętała to naprawdę zrobiło by się tu o wiele milej.STOP.
Ania7812 proszę, żebyś się zatrzymała. Każda z osób na tym forum ma prawo do podejmowania własnych decyzji. Rozumiem i szanuję, że wiara jest dla ciebie istotna i dlatego przypominam Ci co napisano:
Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. 2 Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. 3 Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?
I proszę zostaw już wypowiedź Dity w spokoju. Ta sprawa została zamknięta.
@Asia28BK i @PaulinaRP czy jesteście w stanie odpuścić? Być może babyboom nie jest dla was dobrym wyborem? Potrzebujecie sobie coś wyjaśnić - zróbcie to na priva, a naprawdę cała grupa nie musi brać w tym udziału.
@Asia28BK naprawdę? Podkabluj adminowi? Co to w ogóle jest za sposób prowadzenia rozmowy?
Aaaa, doczytałam, że jesteś cross fitt ! Moja mięśnie brzucha nie istnieją, więc pewnie brzuch wyjdzie szybkoNooo mega późno
Ale nie jest to do końca dobre bo potem szybki przyrost nie jest dla ciała dobry.
Na szczęście udało mi się uniknąć rozstępów![]()
Ja? nie wiem...Ale myślę, że Twoje życiowe niepowodzenia dały nowy wyraz temu wyrażeniu.Droga moja,pomysl że pewne rzeczy nie spotykają nas bez powodu (Myślę że wiesz co mam na mysli)
Ooooo tak po popołudniowym obiedzie mój też jest o wiele bardziej widoczny niż ranoJa mam brzuch, szczególnie jak się najemale u mnie już 12 tydzień leci.