Rudaa94
Fanka BB :)
Oo fajna
Ja tam już z tych nudów przy leżeniu już dziś wybieram torby do wózka [emoji12][emoji12]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tam już z tych nudów przy leżeniu już dziś wybieram torby do wózka [emoji12][emoji12]
Uff czyli to nie tylko ja szaleje.. w zeszłym tygodniu żeby się odstresować zaczęłam oglądać wózkiJa tam już z tych nudów przy leżeniu już dziś wybieram torby do wózka![]()
Uff czyli to nie tylko ja szaleje.. w zeszłym tygodniu żeby się odstresować zaczęłam oglądać wózki [emoji23] chociaż wiem, że to jeszcze bardzo za wsześnie
Bardzo fajne są te torby ze skip hop. Też na nie zerkałam, fajna kolorystyka i funkcjonalność. Podobają mi sięJa tam już z tych nudów przy leżeniu już dziś wybieram torby do wózka![]()
O widzę że masz identyczne poglądy jak ja oprócz LGBT bo tu nie wspieramWczoraj mnie tu nie było [emoji6] a widzę, że jedna z koleżanek ostro się na mnie zafiksowała.
Cieszy mnie jednak, że poza mną są osoby, które nie obawiają się wyrażać swojego zdania.
Ruda, nie szalej z tym regulaminem.
Wiem, że bycie moderatorem daje pozorne poczucie władzy i często kusi, ale szanujmy się.
Jesteśmy dorosłe i tematy też będą "dorosłe". Takie jest po prostu życie.
A słowem wyjaśnienia.
Jestem osobą bardzo liberalną.
Żydofilka (nie zoofilka [emoji16]) od zawsze, przyjaciółka środowisk LGBQT oraz przeciwniczka KK. I nawet nie chodzi o samą instytucję KK a personel naziemny.
P.S. Moja Babcia jest mocno religijna, choć ani nie jest zwolenniczką PiSiorów ani moherowym beretem.
Szanuję to. Jest w swej wierze delikatna i nic nie narzuca.
Mam dużo znajomych innowierców, którzy pochodzą z różnych krajów.
I mimo to rozmawiamy o wszystkim i nikt nie trzaska drzwiami [emoji6]
Żenują mnie kłamliwe pikiety pro-life oraz indoktrynacja religijna.
Jestem za wolnym wyborem i prawem do aborcji.
Nie miałam ślubu kościelnego a dzieci nigdy nie były i nie będą ochrzczone.
Mogę być czarną owcą tego forumowego stada [emoji4]
Miłego poniedziałku.
Ja się zakochałam w wózkachUff czyli to nie tylko ja szaleje.. w zeszłym tygodniu żeby się odstresować zaczęłam oglądać wózkichociaż wiem, że to jeszcze bardzo za wsześnie
Ja się zakochałam w wózkach![]()
A masz już coś na oku? Ja oszalałam na punkcie nowych anexów, są piękne i wydają się funkcjonalne, ale na razie nie ma zbyt dużo opinii na ich temat bo nowość. Wiadomo, wszystko wyjdzie w praniu jak pojedzie się zobaczyć je na żywo, jeszcze wszystko może się odwidziećJa się zakochałam w wózkach![]()
Wcześniej używałam takiej zwykłej dołączonej do wózka, ale już jest zniszczonaBardzo fajne są te torby ze skip hop. Też na nie zerkałam, fajna kolorystyka i funkcjonalność. Podobają mi się![]()
Wcześniej używałam takiej zwykłej dołączonej do wózka, ale już jest zniszczonaA dziś jakoś trafiłam na tą, widzę że ma super opinie i jeszcze znośna cenę , więc pewnie przy niej zostanę [emoji3526]