Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny,które mają dzieci. Czy bankujecie krew pepowinowa? Ja się zdecydowałam,ale chcialabym poznać opinie osób,które to robią. A może tym razem któraś z Was się zdecydowała . Jeśli tak to jaki pakiet wybieracie?
www.mamalekarz.pl
mamapediatra.pl
Dziewczyny,które mają dzieci. Czy bankujecie krew pepowinowa? Ja się zdecydowałam,ale chcialabym poznać opinie osób,które to robią. A może tym razem któraś z Was się zdecydowała . Jeśli tak to jaki pakiet wybieracie?
W sumie tu opisane argumenty były tymi, którymi się kierowaliśmy, dokładnie to lekarze mówili..My nie. Tutaj jest ciekawie opisane
Krew pępowinowa 6 prawd, o których nikt nie mówi. - Mama Lekarz
![]()
Krew pępowinowa czy bank krwi pępowinowej oferuje nam rozwiązanie na wszystkie poważne choroby? Czy warto pobierać krew pępowinową?www.mamalekarz.pl
bankowanie krwi pępowinowej - okiem mamypediatry
![]()
bankowanie krwi pępowinowej okiem mamypediatry -
"zabezpiecz przyszłość swojego dziecka już dziś" "wybierz swój pakiet już dziś" "sprawdź naszą ofertę na dzień taty" Co to właściwie jest to całe bankowanie? Informacje na temat bankowania krwi pępowinowej zwykle znaleźć można w ulotkach pozostawionych w gabinetach ginekologów położników. To...mamapediatra.pl
Faktycznie, ciekawe i sensowne postawienie sprawy. My się chyba nie zdecydujemy.My nie. Tutaj jest ciekawie opisane
![]()
Krew pępowinowa czy bank krwi pępowinowej oferuje nam rozwiązanie na wszystkie poważne choroby? Czy warto pobierać krew pępowinową?www.mamalekarz.pl
bankowanie krwi pępowinowej - okiem mamypediatry
![]()
bankowanie krwi pępowinowej okiem mamypediatry -
"zabezpiecz przyszłość swojego dziecka już dziś" "wybierz swój pakiet już dziś" "sprawdź naszą ofertę na dzień taty" Co to właściwie jest to całe bankowanie? Informacje na temat bankowania krwi pępowinowej zwykle znaleźć można w ulotkach pozostawionych w gabinetach ginekologów położników. To...mamapediatra.pl
Na to wychodziTo prenatalne było ?
Hej ja po wizycie
Miałam usg i tak:
prawdopodobieństwo chorób niskie i jakbym chciała ten test ppap (czy jakoś tak) to mówiła że trzeba się zdecydować dziś albo jutro. Ja nie będę robić
wyniki badań dobre
dzieciaczki oki tylko tydzień starsze wychodzą (termin z usg 30.09)
prawdopodobnie będzie chłopiec i Uparta dziewucha (nie chciała się pokazać)
że względu na Koronowirusa kolejna wizyta 27.04
Dla mnie takie masło maślane trochę, ale spoko. Zawsze są zwolennicy ,jak i przeciwnicy. Pewnie wszyscy by zrobili,gdyby nie koszty.W sumie tu opisane argumenty były tymi, którymi się kierowaliśmy, dokładnie to lekarze mówili..