joannau91
Fanka BB :)
Ja dziś przechodzę to samo. Nawet leżec nie moge... :/Dziewczyny, boli Was czasem kręgosłup w części lędźwiowej?
Ja mam dzisiaj apogeum.
I jeszcze brzuch daje popalić przy jajnikach [emoji849]
Wieczór z głowy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś przechodzę to samo. Nawet leżec nie moge... :/Dziewczyny, boli Was czasem kręgosłup w części lędźwiowej?
Ja mam dzisiaj apogeum.
Wieczór z głowy...
Mnie kręgosłup na szczęście nie,ale szczególnie wieczorem czuje takie ciągnięcia przy jajnikach,wogóle w całym brzuchu poniżej pępka takie dziwne uczucie ciągnięcia.Dziewczyny, boli Was czasem kręgosłup w części lędźwiowej?
Ja mam dzisiaj apogeum.
Wieczór z głowy...
Hej, też jestem świeżynką tutaj :-) I też to moja 3 ciąża,a mam w domu synka, tylko nieco starszego, a druga ciążę poronilam. Trzeba wierzyć , że będzie dobrze :-*Witajcie:też zostanę mama w październiku 2020 mam termin na końcówkę bo na 26.10
fajnie że na forum jest taki wątek
jest to moje drugie dziecko chociaż i tak się stresuje bo w sumie trzecia ciaza (druga ciążę poronilam) ale lekarz twierdzi że wszystko jest dobrze serduszko bije wyniki bardzo dobre i mam się zacząć cieszyć
mam nadzieję że uda się szczęśliwie donosić
w domu mam już 3 i pół letniego synka
Masz jakiegos linka? Pobawilabym się z nudówGrupa, o której mowie jest zupełnie freeDodajesz posta i za chwile masz juz odpowiedzi.
Ja dziś też mam cięższy dzień... Choć mnie bardziej kluja i ciągną jajniki... Ale pamiętajcie, jutro Nowy dzieńDziewczyny, boli Was czasem kręgosłup w części lędźwiowej?
Ja mam dzisiaj apogeum.
Wieczór z głowy...
Mnie bardzo bolą lędzwie i jajniki z obu stron, w zeszłym tygodniu byłam u lekarza i naszczęście mnie uspokoił, że to normalne przy tyłozgięciu macicy.Dziewczyny, boli Was czasem kręgosłup w części lędźwiowej?
Ja mam dzisiaj apogeum.
Wieczór z głowy...
Trzeba trzeba bo w końcu nowe życie które jest w nas odczuwa to co my czujemyHej, też jestem świeżynką tutaj :-) I też to moja 3 ciąża,a mam w domu synka, tylko nieco starszego, a druga ciążę poronilam. Trzeba wierzyć , że będzie dobrze :-*
The Gender DetectivesMasz jakiegos linka? Pobawilabym się z nudów![]()
Przepraszam kochana za moją natarczywość, ale nie wiem czy odczytalas mój ostatni posto moderatorze, dostal trochę lajkow, więc może przemysl tę opcję. Byłabys superJa dzis ból brzucha takie jakby ciągnięcie jakby cos się odklejało no i jelita mi dzis dały popalić i może dlatego brak miejsca..